Sevdiğine En Güzel Sözler Kısa

Sevdiğine En Güzel Sözler Kısa. Sevgiliye güzel sözler söyler benim yüreğim. Gitmekle gitmek olmazmış… gönlün kalır, aklın kalır anıların kalır… cemal süreya öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin, çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.

En Güzel Anlamlı Kısa Damar Sözler Azad kavri Official
En Güzel Anlamlı Kısa Damar Sözler Azad kavri Official from www.youtube.com

Gönlüm ayrılığının zehri ile hasta oldu. O kadar güzel gülüyordu ki, sevmesem ziyan olacaktı. Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… bil.

Sen Benim En Doğru Yanlışım.


Hayat masaldır, yaşarsın roman olur, anlatırsın fıkra, sonuç hep hikâye. Bir çocuğun gülüşü gibi seni sevmek, her seferinde yüzünde bir tebessüm oluşuyor. Sen başımdan giden aklım, severek çektiğim ahımsın.

Giresun Sözleri, Giresun Sözleri Kısa, Giresun Sözleri Facebook, Giresun İle İlgili Güzel Sözler, Giresun Mesajlarına Yer Verilmektedir.


İşte en güzel özlü sözler resimli, kısa ve anlamlı seçenekler… herkes fazlasıyla sevmiş, ben eksikleriyle sevdim oysa. Belki çok uzağımdasın, belki dokunamıyorum ama her gece kalbimde uyuyorsun. Özdemir asaf aklımdan başka gidecek yerim yok mu senin?

En Güzel Ve En Anlamlı Sözlerin Sitesinde Şimdi De Sizlere Sevgiliye Etkileyici Anlamlı Sözler Hazır Ettik.


Her şeyi bilmek iyi olmuyor bazen. En tatlı hayallerimi süsleyen sevgilim, günaydın. Sen yeter ki içinden de olsa seni seviyorum de!

Başına Gelebilecek En Güzel Şey Belki De Çoktan Gelmiştir Iyi Düşün.


Öyle güzel bakıyorsun ki sevgilim, içimdeki her hücre sana doğru uçmak istiyor. En güzel aşk sözleri kısa uzun romantik sevgiliye aşk mesajları aşk sözleri 2021 sizler için hazırladık. Birbirinden güzel mesajlar, en güzel sözler, ve anlamlı sözler, sayfamızda siz değerli ziyaretçilerimiz için en yeni, en güzel sözleri makale halinde topladık, hoşunuza giden sözleri dilerseniz sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, veya tüm sevdiklerinize kısa mesaj olarak sınırsız şekilde gönderebilirsiniz

Kisa Laflar Zorsa Sev, Ama Sevmiyorsa Zorlama.


Yürekten sevdiğim kadın, seni bir ömür boyu yanımda istiyorum. Söz ver bana ölene dek benim misin. Birine çamur atmadan önce, ilk önce kendi ellerinin kirleneceğini unutma.

Posting Komentar untuk "Sevdiğine En Güzel Sözler Kısa"