Günaydın Sevgilim Kısa Mesaj

Günaydın Sevgilim Kısa Mesaj. Rüyalarımın gerçeğe bürünmüş hali, tatlı sevgilim günaydın. Günaydın yeni doğan masum tatlı güneşim.

Günaydın Mesajı Aşk GÜZEL SÖZLER MESAJLAR
Günaydın Mesajı Aşk GÜZEL SÖZLER MESAJLAR from www.guzelsozmesaj.com

Sana iltifat için mazeret aradığım, hayatımın diğer yarısı günaydın. Bütün gece seninle konuşmak, gözümü açar açmaz sana günaydın demek, bunlar benim yaşam enerjim. Sen varken bana geceler bile aydınlık geliyor, senin varlığına gün benim için hiç doğmuş olmuyor ki!

Benim Güneşim Bana Günaydın Mesajı Atınca Doğuyor Sevgilim.


Sevgiliye günaydın mesajları uzun kısa. 37 bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin. Eğer sabahın ilk saatlerinde arkadaşınızı etkilemek istiyorsanız bunlar tam size göre.

Günün Aydın Olsun, Günaydın Olsun Sana Birtanem… Gözlerimi Bugün De Senin Için Açtım Hayata.


Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın… her günüme adını yazdım, güneşimde sen oldun yıldızım da sensin sevgilim. Günaydın sevgilim, iyi ki uyandın! Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek.

Sana Iltifat Için Mazeret Aradığım, Hayatımın Diğer Yarısı Günaydın.


Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili. Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasamda güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim. Günler aydınlık zamanın huzurlu olsun günün aydın olsun, günaydın olsun sana bir tanem… karanlık geçmiş silindi ömrümüzden, ışıkla bakıyoruz artık geleceğimize günaydın sevgilim… kimseye günaydın demedim hayatımda, günümü aydınlattın sana da günaydın olsun canım… günaydın!

Sevgiliye Kısa Günaydın Mesajları Sensiz Uyanmak Istemez Bedenim Sensiz Nefes Almak Istemez Hücrelerim Ve Sensiz Yaşayamaz Bu.


Güneş gibisin ay gibi geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık gibi parlıyorsun ışık yüzlüm. Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın. Yarın da senin için açılacak, bunu sakın unutma!

Hayatta En Değer Verdiğiniz Kişilerden Bir Tanesi De Sevgilinizdir.


Rüyaları hesaba katmadan… i̇yi geceler. Gözlerini, bugüne öyle bir aç ki her şey istediğin gibi gitsin bebeğim, günaydın. Her güne senin aşkınla başlamak senin sevginle uyanmak çok güzel.

Posting Komentar untuk "Günaydın Sevgilim Kısa Mesaj"