Çok Uzun Anlamlı Aşk Sözleri

Çok Uzun Anlamlı Aşk Sözleri. Sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür asla istemem. Kocaya en güzel sözler uzun februari 01, 2022 posting komentar aynı zamanda bu resimli kısa anlamlı ve en güzel kocaya güzel sözleri.

Üç Aylar Mesajları Sözleri 2022 Kısa, Uzun, Anlamlı
Üç Aylar Mesajları Sözleri 2022 Kısa, Uzun, Anlamlı from www.sabah.com.tr

Yalnızlık insanlara çok şey öğretmiştir. Şiir gibi gülüşün var, mısra mısra öpmek istiyorum. Sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür asla istemem.

Aşkın Ilk Soluğu Mantığın Son Soluğudur.


Sonunu bilmeden izlediğim en güzel filmdi gözlerin. Bir gün bitecek olan ömür için, seninle değil yollarımızı ayırmak, kalplerimizin ayrı duygular da atmasını dahi kaldıramam. Sen ateist bir insanı allah aşkıyla donatırsın.

Sen Varken Mutlu, Sen Varsan Hayat Dolu.


Sen kadın, sen iyi ki hayatımda varsın. Aceleye gerek yok, bir şeyin olacagı varsa o şey olur. Kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir.

Cünkü Bazı Insanlar, Ne Demek Istedigini Ve Neyi Kaybettigini Ancak Yoklugunda Anlar.


Beni unutma, ses ver arada. Senin varlığına canım feda sevgilim, sen benim can suyumsun. Yeryüzündeki en mükemmel sevgili sensin.

Umarım Hayallerimi Tamamlayan Kişi De Sen Olursun.


Sana ulaşmanın zor olduğunu bilsemde sevmekten vaz geçmem. Ellerin hep benim ellerimi tutsun, seni çok ama çok seviyorum bir tanem. Güzel anlamli aşk sözleri̇ manşet:

Aşk, Iki Bedende Yaşayan Tek Bir Ruhtan Oluşur.


Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde. Aşk sözleri gecenin karanlığında düşersin aklıma. Sevmek için yürek sürdürmek için emek gerek.

Posting Komentar untuk "Çok Uzun Anlamlı Aşk Sözleri"