Aşk Şarkı Sözleri Özcan Deniz

Aşk Şarkı Sözleri Özcan Deniz. Sözleri özcan deniz’e ait olan özcan deniz “aşk” şarkı sözleri. Şarkı sözü b (1894) şarkı sözü c (1221) şarkı sözü ç (230) şarkı sözü d (1764) şarkı sözü e (561) şarkı sözü g (2675) şarkı sözü h (1737) şarkı sözü i (160) şarkı sözü i̇ (450) şarkı sözü j (526) şarkı sözü k (2095) şarkı sözü l (532) şarkı sözü m.

Deniz Ege Arslan Netd Şarkı Sözleri
Deniz Ege Arslan Netd Şarkı Sözleri from sarkisozleri.netd.com

Aşk seni henüz tanıdığımda ben ömrümün daha ilk baharında bırakmıştım kendimi kucağına aşk kana kana zehirinden içtim her yanım yara bere senden geçtim öldüm ama şimdi iyiyim aşk onuda alma şimdi benden biliyorum bu olacak gelirsen bırakmazsın sen bizi öldürmeden aşk kalan ne varsa bir tek ona kaldı Son defa benim olsan, uyansam yanında. Seni yazdım her yere aşk diye, kimse bilmez kimse duyamaz.

Şarkı Sözü B (1894) Şarkı Sözü C (1221) Şarkı Sözü Ç (230) Şarkı Sözü D (1764) Şarkı Sözü E (561) Şarkı Sözü G (2675) Şarkı Sözü H (1737) Şarkı Sözü I (160) Şarkı Sözü İ (450) Şarkı Sözü J (526) Şarkı Sözü K (2095) Şarkı Sözü L (532) Şarkı Sözü M.


Özcan deniz, 19 mayıs 1972 ankara doğumlu olan şarkıcı, besteci, oyuncu. Özcan deniz şarkı sözü ve çevirileri: Son defa yenilsem sana, hiç anlamasan da.

Ben De Bir Insan Evladıyım Elde Değil Ki Sevdalıyım Yar Diye Bir Gün Yanına Yatamadım


Özcan deniz “aşk” video klibi youtube’da yayında. Ben de bir insan evladıyım elde değil ki sevdalıyım İşte şarkılarda geçen en güzel 10 söz.

Sevmek Nedir Bilmezdim Sevmeği Senden Öğrendim Hasret Nedir Bilmezdim Hasreti Senden Öğrendim Aşkımsın, Aşkımsın Acı Nedir Bilmezdim Acıyı Senden Öğrendim Feryat Nedir.


Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça. Sözleri özcan deniz, bestesi yeganeh abi abdollah antonio ve düzenlemesi gürsel çelik'e ait olan aşk şarkısının video klibi yayında!klip yönetmeni: Kaç kere denedim bu yolda şansımı ne yaptımsa çarkım dönmüyor üstüme çewirmiş silahlarını nefes almama fırsat wermiyor ben ashkı arayan bir garibim dikenli yollarda gezindiriyor kazara yanılıp da düşersem eğer en çürük dalını tutuşturuyor

A A Love Love, When I First Met You In The First Spring Of My Life I Put Myself In Your Arms Love I Drank Your Poison Thristy I Am All Wounded, I Walked Away From You I Died, But I Am.


Yar sayende örgendim ben nasıl zormuş. Sevmesen de beni özledim sesini, git desem de yine gitmesen. Son defa benim olsan, uyansam yanında.

Şimdi Senden Vaz Mı Geçmeli.


Son defa görsem seni, kaybolsam yüzünde. Seni yazdım her yere aşk diye, kimse bilmez kimse duyamaz. Sözleri özcan deniz’e ait olan özcan deniz “aşk” şarkı sözleri.

Posting Komentar untuk "Aşk Şarkı Sözleri Özcan Deniz"