Almancada Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek

Almancada Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek. İşte almanca i̇yi geceler sözleri. Ich werde schlafen liebling gute nacht ich liebe dich mei.

Iyi Geceler Sevgilim Yaşanacak Dünya
Iyi Geceler Sevgilim Yaşanacak Dünya from yasanacakdunya.net

A1 seviyesinden itibaren, şimdiki zaman gelecek zaman, ve gecmis zamandaki halleri. Du bist so schön wie eine rose. İyi̇ geceler sevgi̇li̇m aşk sözleri̇.

Rüyaların En Güzeli Bu Gece Seninle Olsun.


Du hast mir sehr gefehlt. Hepinize iyi geceler ve güzel rüyalar diliyorum ich wünsche dir eine gute nacht und schlaf gut i̇yi geceler diliyorum ve iyi uykular. Saat 6 dan önce havanın aydınlandığı günler var.

Du Bist Das Einzige Für Mich.


Ne demek iyi geceler mesaji atmamak ne demeeeek. Her durumda uzaktaki sevgiliye iyi geceler mesajı en romantik ve sevgi dolu bir iyi geceler demenin özel ifadesi olacak. Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi sözleri gunaydin askim seni cok ozledim.

Lch Liebe Dich Mein Schatz.


Birbirimize iyi geceler sevgilim demeden uyuduk 14 gün boyunca. Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun, en güzel geceler senin olsun. Bir dilek tuttum ve yatıyorum.

Du Bist So Schön Wie Eine Rose.


Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. Iyi geceler almancası iyi geceler almanca ne demek iyi geceler almanca çevirisi nedir. Buğulu camlara sahildeki kumlara adını yazıyorum.

Sehr Schwierig, Ohne Dich Leben.


3 rüyalarıma sen gel diye uyuyorum sevgilimsen de yum gözlerini düşleyerek ikimizisen ve ben değil biz demek ne. Ich bin sehr glücklich mit dir. Alman vatandaşlık testi, 310 soru ve cevapları.;

Posting Komentar untuk "Almancada Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek"