Sevgiliye Söylenecek Tatlı Kelimeler

Sevgiliye Söylenecek Tatlı Kelimeler. Böyle yaparak seni daha çok sahiplenmesini de sağlayabilirsin. Ama en güzeli sevgi dolu yüreklerde.

Sevgiliye Özel Tatlı Hediye Kutusu Nostalji Sepeti
Sevgiliye Özel Tatlı Hediye Kutusu Nostalji Sepeti from www.nostaljisepeti.com

Sevgiliye güzel şiirler kısa ya da uzun olabilir. Eğer sevgiliye takılan lakaplar arıyorsan, sevgilin için romantik bir takma isim arıyorsan bu liste işine yarayabilir. Sevgiliye hitap şekilleri erkek ya da kadın için fark etmeden ilişkide aidiyet duygusu.

S Evgiliye Güzel Kelimeler Kısa Akdenizim Aklımı Çalanım Al Yanaklım Aslanım Aşk Böceğim Aşk Böcüğü Aşkiletam Aşkilopum Aşkilotum Avrat Ay Yüzlüm Reklamlar Aybalım Aydınlığım Bal Dudaklım Bal Kaymağım Bal Yanaklım Balım Balısı Ballı Bıdığım Ballı Güneşim Beyaz Atlı Prensim Bıdığım Bicirik Biriciğim Bitanem Bitanesi Boncuğum Can Parem Can Yoldaşım


Bal gözlüm benim cennetim benim yalan dünyadaki tek gerçeğimsin, dünyadaki tek gerçeğim oldun yalan dünyayı unuttum. Gözlerine, yumuşacık kalbine olan hayranlığını sevgiliye söylenecek aşk sözleriyle ifade edebilirsin. Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım.

Sevmek Için Illa Ki Yüzünü Görmek Şart Değil;


*fıstık *aşkım *sevgilim *hayatım *balım *şekerim *dünyam *eşim *neşem *rüyam sevgiliye güzel kelimeler için örneklerime devam edeyim *ballı çörek *hatun *erkeğim *kadınım *prensesim *sultanım *bebeğim *gökyüzüm *birtanem *mutluluğum *yıldızım *güneşim *yoldaşım *meleğim *ömrüm *hünkarım *huzurum Sevgiliye hitaplar balım böceğim canım hayatım bir tanem nur tanem prensesim böceğim cici kuşum kuşum böğürtlenim mutluluğum karım Sevgilinize sadece aşkım gibi her kesin kullanacağı standart hitaplar yerine farklı onu mutlu edecek güzel hitaplar ile seslenebilirsiniz.

Ben ‘Seni’ Yazarım, Onlar Şiir Zanneder.


Sevgiliye hitaplar kalbimin içi dar ağacım ruhum sönmeyen ateşim tüm dünyam okuduğum en güzel şiirim kalbim kalbimin yarısı tahtımın sultanı tostosum en güzel rüyam cennet kapımın anahtarı huzura daldığım Aşağıda sizlerle aşkım gibi sözleri paylaştık, sizde bizlerle sevgiliye söylenebilecek kelimeler’i yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Erkeklere romantik ve tatlı lakaplar.

Bazen Doğru Kelimeleri Bulmak Zordur.


Bunu da yabancılara hitap ederken kullanmakta sorun yoktur. Sevgiliye söylenecek güzel anlamlı sözler. “sadece senin sevgilinim aşkım.” “başka kimseye bakmam.” “tek sahibim sensin.” “ben seninim.” “bedenimin tek sahibi, naber?” “vücuduma sahip olan tek erkek.” “bacaklarım sadece sana ait.” “dudaklarım sadece senin.” erkeğe bu tür hitap sözleri söylersen sana kesinlikle bayılacaktır.

Sevgiliye Tam Olarak Ulaşır Ve Onu Kalbinin Tam Ortasından Vurur.


Böyle yaparak seni daha çok sahiplenmesini de sağlayabilirsin. Şimdi erkeklere lakaplar bulma olayında romantik ve tatlı lakaplarla başlıyoruz! Eğer sevgiliye takılan lakaplar arıyorsan, sevgilin için romantik bir takma isim arıyorsan bu liste işine yarayabilir.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Söylenecek Tatlı Kelimeler"