Sevgiliye Günaydın Mesajı

Sevgiliye Günaydın Mesajı. Güneş gibisin ay gibi geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık gibi parlıyorsun ışık yüzlüm. * günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın.

Günaydın balım... Günaydın Mesajları
Günaydın balım... Günaydın Mesajları from www.gunaydinmesajlari.com

Uzun günaydın mesajları gözümü açar açmaz aklıma gelen ilk kişi sen oluyorsun. Benim güneşim bana günaydın mesajı atınca doğuyor sevgilim. Işık gibi parlıyorsun nur yüzlüm.

İşte Karşınızdaki Kişiyi Şanslı Hissettirecek Etkileyici Günaydın Mesajları;


Kopyala 23.12.20 bir gün günaydın diyecek kadar yabancılaşırsak birbirimize, bir iyi gecelerimiz bile olmasın. Her sabah uyandığım da yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Aşk bir gün değil, bir ömür sürmeli!

Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir


37 bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin. 39 günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar. Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasamda güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim.

Gününün Hep Aydınlık Olması, Mutlu Ve Hayırlı Bitmesi Dileğiyle Günaydın Arkadaşım.


Günaydın benim aşk diye atan sol yanım, günaydın rüyalarımı pembeye çeviren kadın, hayatımı anlamlaştıran ve beni yeni baştan yaratan sevgili, günaydın sana uykulu gözlerinden ve o bal dudaklarından öperim. Bu sebeple siz de sevgilinize en güzel mesajları göndermek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz. Sevgiliye günaydın mesajı sabah ilk kalktığımda aklıma ilk gelen sensin demek seni seviyorum demek sabahlarımı senle paylaşmak istiyorum demek aslında.

Günaydın Ay Yüzlüm Günaydın Sabahımı Aydınlatan Sevgiliye Günaydın Mesajları Güneşim Günaydın Hayatımın Anlamı Aşkım.


Günün aydın olsun, günaydın olsun sana birtanem… gözlerimi bugün de senin için açtım hayata. Günün, kahvenin ilk yudumu kadar harika olsun! Günaydın gönlümü fetheden sevgilim… günaydın!

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı Halisin Sevgilim.


Günaydınların en güzel sana olsun benim huzur veren sevgilim. Gün seninle ayıyor gün seninle bitiyor. Sabah uyandığınızda sevgiliye uzun günaydın mesajı yazarak ona ne kadar değer verdiğinizi belirtebilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Günaydın Mesajı"