Sevgiliye En Romantik Uzun Sözler

Sevgiliye En Romantik Uzun Sözler. Hep dua ettim, ömrüm ömrüme nasip olsun diye! Soğuk olsan donarım, ateş olsam yanarım, ölüm olsan bir an düşünmem bu canı hiçe sayarım.

Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler
Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

Güzel romantik sözler ile aşkınızın kalbini çalabilir ve onu kendinize bir kez daha âşık edebilirsiniz, hem de bu sefer çok daha güçlü bir bağ ile… eğer çıkmasaydın karşıma ve tanımasaydım seni hep bir şeyler eksik kalırdı hayatımda ve ömrümü seni aramakla geçirmek zorunda kalırdım sevgilim. Canımdan çok sevdim seni ve bir ömür boyunca da aynı aşk ve aynı ihtirasla bağlı olacağım sana. Seni ne kadar özlediğimi sana nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

Şimdi Bütün Hayatımı Tekrar Gözden Geçireceğim.


Düşüncesi bile aklımı başımdan alırken, yaşanmışlığını düşünemiyorum. Aşkınla içimi ısıtmak, sevda güneşiyle kavrulmak istiyor gönlüm. Neşemin, mutluluğumun, yaşam kaynağım iyi ki varsın, seni çok seviyorum.” “seni her gördüğümde oluşan yüz ifadem emoji yapılabilseydi, kuşkusuz mutluluğun evrensel ifadesi olurdu sevgilim.” “sana ilk görüşte aşık olmadım.

Ey Gönlümdeki Kuraklıkta Açmış Kır Çiçeğim.


Seni ne kadar özlediğimi sana nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Senden sonra ben gibi.hayatımı değiştirdiğin güne şükürler olsun sevgilim. Soğuk olsan donarım, ateş olsam yanarım, ölüm olsan bir an düşünmem bu canı hiçe sayarım.

Kurak Kalbimin Issızlarında Senle Yaşama Tutundu Tüm Duygularım.


Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Üzüntüyü de senle tanıdım ben. Sevgilinize söylenecek en güzel sözlerden oluşan yazımızda;

** Alıp Kırsalar Kalemimi Kanımla Yazarım Seni Sevdiğimi.


Seni dün sevdim, bugün seviyorum ve yarın da seni. İnsan alışkanlıklarından vazgeçemezmiş tıpkı benim senden vazgeçemeyeceğim gibi. Sevgiliye romantik sözler söylediğinizde gözlerinin içindeki parlamayı siz de farkedeceksiniz.

Sensiz Yaşadığım Her An Öğrendim Üzülmek Denen Şeyi.


Sevgi̇li̇ye uzun mesajlar kelimeler seni ne kadar sevdiğimi ifade etmekte yetersiz kalabilir ama yaptıklarım sana olan aşkımı asla gösteremez. Allah seni bana vermekle bana vermediği ne varsa telafi etmiş sanki. Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye En Romantik Uzun Sözler"