Ölümsüz Aşklar Sözleri Ebru Gündeş

Ölümsüz Aşklar Sözleri Ebru Gündeş. Kapo 5 am em bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var am em solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar am em koca hayat dediğin bir kaç hatıra f em f em bir gülle bahar gelmez baksana etrafına. Ölümsüz aşklarbu gül bahçesinde kaç günlük ömrün varsolmadan yaşarsan şöyle bir an kadarkoca hayat dediğin birkaç hatırabir gülle bahar gelmez, baksana etraf.

Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim YouTube
Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim YouTube from www.youtube.com

2008 yılında, emre müzik tarafından piyasaya sunulmuştur. Nice sultanlar orada, kara toprak altında. Repertuara ekleyebilmen için, üyelik girişi yapman gerek.

Ebru Gündeş, Emre Grafson Müzi̇k Yapım Şirketinden Çıkarttığı Evet Albümünde Yer Alan Ölümsüz Aşklar Isimli Şarkısı, Video Klibiyle, Ücretsiz Olarak Netd'de.


Hayata söven de çok, ölüme gülen de çok. Görünce aşık oldum şarkı sözleri ölümsüz aşklar şarkı sözleri bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar koca hayat dediğin birkaç hatıra bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına koca hayat dediğin birkaç hatıra. Hayata söven de çok, ölüme gülen de çok.

Ebru Gündeş Şarki Sözleri̇ 1.


Aynı aşklar 64b ayrılacağım 139b bana herşey seni hatırlatıyor 435b bana öyle gel 44b ben. Allah seninle olsun (sonun olurum) 10. Ebru gündeş ölümsüz aşklar şarkı sözü bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar koca hayat dediğin birkaç hatıra bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına koca hayat dediğin birkaç hatıra bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına nice sultanlar orda, kara toprak altında sana mı kalacak dünya ?

Am Em Nice Sultanlar Orada, Kara Toprak.


Bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar koca hayat dediğin bir kaç hatıra bir gülle bahar gelmez baksana etrafına. Ebru gündeş ölümsüz aşklar şarkı sözleri: # ebru gündeş # evet # ölümsüz aşklar.

Evet, Ebru Gündeş’in On Birinci Albümüdür.


Bir gece evde otur kendi adına. Nice sultanlar orada, kara toprak altında. Nice sultanlar orada, kara toprak altında.

Ebru Gündeş Ölümsüz Aşklar Bu Gül Bahçesinde Kaç Günlük Ömrün Var Solmadan Yaşarsan Şöyle Bir An Kadar Koca Hayat Dediğin Birkaç Hatıra Bir Gülle Bahar Gelmez, Baksana Etrafına Koca Hayat Dediğin Birkaç Hatıra Bir Gülle Bahar Gelmez, Baksana Etrafına Nice Sultanlar Orda, Kara Toprak Altında Sana Mı Kalacak Dünya?


Harika (şarkı sözleri) acımı görür gibiyim ben aslında. Hayata söven de çok, ölüme gülen de çok. Aklım sende kalıyor gözden uzak olunca.

Posting Komentar untuk "Ölümsüz Aşklar Sözleri Ebru Gündeş"