Harbi Aşık Edici Sözler

Harbi Aşık Edici Sözler. Aşık edici sözler aşkı , bakışlarından öğrendim ben. Her türlü fedakarlık yapıp kendinden ödün verdiğin zaman sanma ki çok sevileceksin, daha çok üzüleceksin.

Nejat isler Pozitif sözler, Özlü sözler, Güzel söz
Nejat isler Pozitif sözler, Özlü sözler, Güzel söz from www.pinterest.com

Yeterki “karaktersiz” olma… dünyada üç sandık vardır 1.adam sandıklarımız 2.çeyiz sandıklarımız 3.söz veripte tutar sandıklarımız. Uzaktan dedim, uzaktan yandığım olur kendisi. Seni nasıl sevdiysem öyle kal.

Suskunluğum Asaletimdir Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Var Ama Lafa Bakarım Laf Mı Diye Bide Söyleyene Bakarım Adam Mı Diye.


Olsun biz yine de şansımızı deneyelim dedik ve bu sayfamızda aşık edici sözleri ve mesajları yayınladık. Birinin ahını alıp diğeriyle mutlu olamazsın, allah var! Saat 10′dan sonra kimsecikler olmaz…

Varlığın Yetmiyorken Bir Gün Yok Olduğunu Düşünmek Bile Kahrediyor Beni.


Her güzel şey seninle başlar… tıpkı bugün gibi… günaydın aşk seviliyorsun… galiba… en güzel sakarlığım “güzel gözlerine” takılıp… “kalbine” düşmemdi… hesabı yok bende dünün, bugünün ve aşık edici sözler yarının… biliyorum sen ömrüme armağansın… aşk yazıları Sonra ismini her yere yazdım. Erkeğin i̇yisi,kadının hamileliğinde, kadının iyisi ,erkeğin askerliğinde belli olur…

Hayat Alfabe Gibidir… Ister Ünlü.


Ya hiç sevmeseydim seni ne yapardım acaba bilinmez. En güzel aşik edi̇ci̇ aşk sözleri̇ sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim. Her türlü fedakarlık yapıp kendinden ödün verdiğin zaman sanma ki çok sevileceksin, daha çok üzüleceksin.

Bu Durumda Sensiz Dünyayı Neyleyeyim Ki Ben?


Uzaktan dedim, uzaktan yandığım olur kendisi. Yeterki “karaktersiz” olma… dünyada üç sandık vardır 1.adam sandıklarımız 2.çeyiz sandıklarımız 3.söz veripte tutar sandıklarımız. Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım… nefesinin rüzgarı kadar, hiçbir fırtına etkileyemedi beni… mesafelerin ne önemi var bana benden yakınken…!

Seni Nasıl Sevdiysem Öyle Kal.


Sen mavi giyin, ben denizi unuturum. Yaşanmışlıkları ve yaşanacak olan en özel anlamları. Sen benim bu dünyada vazgeçemediğim ve vazgeçmeyi hiç aklıma getiremediğim tek şeysin.

Posting Komentar untuk "Harbi Aşık Edici Sözler"