Güzel Aşk Mevlana Sözleri

Güzel Aşk Mevlana Sözleri. (nazım hikmet ran) hiç bir canın acısı, senin acından az değildir. Mevlânâ celaleddin rûmi'nin birbirinden güzel özlü sözlerini sizler için bir araya getirdik.

Mevlana sevgi sözleri En Güzel Mevlana Sözleri, Mevlana
Mevlana sevgi sözleri En Güzel Mevlana Sözleri, Mevlana from www.enguzelozlusozler.com

Anlamlı mevlana sözleri ey sevgili. İman kuvvetli olmazsa nefîs aklı yer. Mevlana aşk sözleri aşk bir uçurumdan düşmek gibidir, bunun için sevgiliye “yar” denilir.

Bu Güzel Aşk Sözlerini Sevgilinize Whatsapp Tan Yollayın Ya Da Instagram Gibi Bir Sosyal Medya Sitesinde Paylaşın Ne Yapmak Isterseniz Onu Yapın.


Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerde şarap olmuşuz, başka hayallerde harap olmuşuz. En güzel i̇ngilizce mevlana sözleri şunlardır: Cahil insan, gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır.

Hekimler Niye Perhiz Verir Düşünsene.


Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin. Öldüm der durur, yine de yaşarsın. Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir;

Acı Acıyla Iyileşir Aşk Ise Daha Büyük Bir Aşkla.


17 aralık 1273 yılında ise vefat etmiştir. Çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar. Hekimler niye perhiz verir düşünsene.

Ours Is Not A Caravan Of Despair.


Senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer. Aşk, her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez. Her şey neye layıksa ona dönüşür.

Mevlana Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir


Dert, daima insana yol gösterir. Gerek yok her sözü laf ile beyana. Topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir.

Posting Komentar untuk "Güzel Aşk Mevlana Sözleri"