Günaydın Mesajları Uzun Kocaya

Günaydın Mesajları Uzun Kocaya. Bir makasın iki tarafı olalım her zaman. Günaydın mesajları uzun kocaya sevgiliye romantik kısa uzun veya komik günaydın mesajı gönder deniz barış 270… baca selengkapnya günaydın mesajları uzun kocaya

sevgiliye günaydın mesajları uzun Hediye Fabrikası Blog
sevgiliye günaydın mesajları uzun Hediye Fabrikası Blog from www.hediyefabrikasi.blog

Sevgiliye en güzel günaydın mesajları yazmanın bazı yolları vardır. Hayat kesin değil, hayatta hiçbir şey o kadar emin değil, ama kesin olan bir şey var ki seni hayatımın sonuna kadar seviyorum. Biz sarıldığımızda, aramızı bozacak tüm olumsuzlukları kesip atalım canım sevdiğim.

Sen Bugün Sadece Dünyaya Doğduğunu Sanma.


Akasya açışını andırır gülüşün kavun kokulu, sevdası iştah açıcı sevgilim yeni güne aşk dolu bir merhaba balım seni seviyorum günaydın pahası evrenden değerlim. Birlikte, yan yana dayanışma içinde, hepsine karşı geldik. Sen gidersen ben yaşayamam, sen üzülürsen ben gülemem, sen mutlu ol, neşeli ol.

Hayat Kesin Değil, Hayatta Hiçbir Şey O Kadar Emin Değil, Ama Kesin Olan Bir Şey Var Ki Seni Hayatımın Sonuna Kadar Seviyorum.


Bir günüm değil bir ömrüm ol, bugünüm değil yarınlarım ol bir tanem günaydın. Dünyadaki en güzel şey, kocasını seven kadının hissettikleridir seni çok seviyorum kocacığım. Romantik, değişik, resimli eşe, arkadaşa, karıya, kocaya, flörte, uzun, kısa günaydın mesajları hazırladık sizler için.

Kocaya Günaydın Mesajları Benim Için Yaşamda Sensin, Mutlulukta Sensin, Benim Ömrümdeki En Hayırlı Olayda Sensin.


Bu sabaha da seninle uyanmanın huzurunu yaşıyorum. Bеnіm vіrаn gönlümün ѕultаnı, günауdın; İçimde ki tek dünya sensin sen benim hayatımsın sevgilim, ben yaşadıkca sana yeminliyim, senden başkası benim güneşim olamaz birtanem benim günaydın canım kocam.

Seni Bana Eş Eden Rabbime Şükürler Olsun.


Seni uyandırmak istemem, elinden yemek çok güzel, sen bir dahisin, kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, yemesen de yanımda otur, bırak çayımı ben koyarım, sen bitanem karşımda otur. Gül kokuları arasında, taze bir simit ve tavşan kanı bir çay lezzetinde günaydınlar! Ve biz her ilerledikçe sevgimiz kendi içimizde büyüdü.

İhtiyacım Olan Tek Mutluluk Sendedir.


Sen beyaz çiceklerin üstündeki kırmızıdan sarıya akan desensin. Bugün herşey istediğinden daha güzel olması dileğiyle. Mutluluk, sorun, başarı, hayal kırıklığı ya da başarısızlık, gün boyunca neler yaşanacağını bilmiyorum, ama kollarımda olduğu sürece her şeyin yoluna gireceğini biliyorum.

Posting Komentar untuk "Günaydın Mesajları Uzun Kocaya"