Duygulu Aşk Sözleri

Duygulu Aşk Sözleri. Maksat bir sevgi ugruna ölmek degil, ugrunda ölünebilecek bir sevgili bulmaktir!! Dostum içme aşk zehrini su diye aşk pınarından, ya ferhat gibi atlarsın kayalardan yada mecnun olur dolaşırsın çöllerde kahrından.

Dilek Duygulu adlı kullanıcının Ilham verici sözler
Dilek Duygulu adlı kullanıcının Ilham verici sözler from tr.pinterest.com

Çünkü sen varsan, her gün başkadır benim için. Sakın ağlama gel ki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır. Hiç bir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini.

Unutmak Zor, Anlatmak Imkânsız, Çünkü Sen, Unutuldukça Hatırlanan Anlatıldıkça Hiç Bitmeyensin.


Gönlümüz kuru, gönlümüz susuz cölde can gibiyiz. Seni sevmek kaderim, ben böyle kaderin ellerinden öperim. Duygulu sözler duygu dolu bir sayfayla karşınızdayız.

Sarılabilsek Ve Yalnızca Öylece Kalsak.


Sadece hayali duygular kendisini idame ettirebilir. Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun. Duygularım yazılardan saklı güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa.

Duygusal Ve Romantik Aşk Sözleri Seni Severken Haddimi Aşmak Istiyorum.


En duygusal sözler kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde. Duygusuz olduğum için mi gözlerim kaç zamandır uykusuz.! Kirli bir çocuk yüzüyüm kapında;

En Son Anımda Bile Söylemeliyim Sevdiğimi.


Ben senin hasretinle yanmışım zaten yaralıyım. Kalbinde kalırsa gözlerin kör olur. Kelimeler tükendi de, sen bitmedin bak içimde.

Öylesine Sonsuz, Öylesine Soluksuz, Nefesimi Keser Gibi… Karanlığın Içinde Işık Tutan, Kaybolduğum Çöllerin Içinde Rehberim Olan, Sevgisiyle Beni Sahiplenen Sevgilim… Seni Seviyorum.


Gönül yorgun düştüğünde yürek dilsiz kalır. Asla yarın seni rahatsız edecek bir cümle kurma, aklına takılı kalırsa kalbine de takılır. Ah birazcık cesaretim oisa, değer misin ki hayır hayır öidürmem kendimi çünkü sen ne seviimeye iayıksın nede bu canı feda etmeye değersin.

Posting Komentar untuk "Duygulu Aşk Sözleri"