Damar Aşk Sözleri Kısa Ve Öz

Damar Aşk Sözleri Kısa Ve Öz. Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez… sen kokuyor yokluğunda içtiğim sigaralar. Bu güzel kısa ve öz sözleri silerseniz kısa mesajla yollayın ya da dilerseniz instagram gibi sosyal medya sitelerinde paylaşın tercih sizin ne isterseniz yapın.

Anlamlı Cuma mesajları ve öz, kısa, dualı ve ayetli
Anlamlı Cuma mesajları ve öz, kısa, dualı ve ayetli from www.haberler.com

Sen beni okeyde ki ortağın mı zannettin sevgili? Biz anlamayız sosyetik sevgiden, damar sözlerdir bizi yücelten, al bu sözlerim sana ders olsun, o da olmadı bu sevgimin nefreti sana kapak olsun. Kahrolsun yan yana olmadığımız her yer.

En Damar Aşk Sözleri, Damar Aşk Sözleri, Sevgiliye Aşk Sözleri.


Bir şey kazanmak istiyorsan her şeyini ortaya koymalısın. En etkileyici kısa damar sözler. Güzel, anlamlı, etkileyici, kapak, mevlana, en güzel, resimli, tumblr, duygusal, damar, romantik.

Ey Ömrümün En Güzel Baharı


Bazen, gün biterken, usulca “yarın yeniden deneyeceğim” demektir. Konuşacağım onca şey varken üstelik. Özlemek denmez buna bunun adı yangın.

Şair Olmak Değildir Bence Asıl Mesele Şaire Şiir Olabilmek Asıl Mesele.


Kısa aşk sözleri i̇nsanlar hayat dersi verebilir, dostlar dertlerimi paylaşabilir, doktorlar iyileştirebilir ama beni tek sevgi kurtarır oda sende var seni çok seviyorum sevgilim. Sizler için derlediğimiz bu en güzel aşk sözleri sevmenin ve aşkın ne denli önemli olduğunun altını çizmek yaşamınızda sevgiye ve aşka mutlaka yer ayırmanızı sağlayabilmek için ufak da olsa bir katkı sağlayabilmek amacını taşıyor. Herkes sever ama biz yoluna ölürüz tofaşım tofaş hakkı ödenmez, yanlamadan yollar bitmez, bütün dünyayı bana verseler de bir tane tofaş etmez.

Ben Sana Yandım, Bu Yeter.


Her sabah gözlerimi açtığım zaman ilk işim seni sevmek oluyor. Aşk her erkeğe yakışmaz, aşk adam oiana yakışır. Biz yarı yolda bırakmayan en büyük aşkımız tofaşk gittiğin yollarda izin kalıyor tofaşım o nasıl bir yanlama öyle.

Keiebek Misaiidir Aşk Aniamayana Ömrü Güniük, Aniayana Bir Ömüriük!


Sayfamızda karşınızdaki kişi kim olursa olsun kız yada erkek fark etmez söylediğinizde dumura uğratacağınız sözleri burada bulacaksınız. Yorgundum, anlamadılar… i̇nsanın sevdiği insan kalesidir, kusuru değil! Dudaklarımdaki bûsene, ihtiyacım var damla damla.

Posting Komentar untuk "Damar Aşk Sözleri Kısa Ve Öz"