Çok Kısa Anlamlı Aşk Sözleri

Çok Kısa Anlamlı Aşk Sözleri. Her ş eyine hasret kalırsın! Eğer sizinde bildiğiniz güzel söz varsa yorum olarak yazabilirsiniz

Saf Sözler Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Anlamlı Güzel
Saf Sözler Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Anlamlı Güzel from www.hayatim.net

Sen aşkın ne olduğunu bilmediğini söylüyorsun ya aşk sensin, dünya sensin, hayat sensin. Yeter ki beni bırakma, sensiz bırakma beni… sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar. Çünkü gidişinde yok oldu umutlarım.

Sizin Için Anlamlı Kısa Sözleri Tek Tek Özenle Seçtik, Sosyal Medya Hesaplarınızda Ve Mesajlarınızda Kullanabileceğiniz En Güzel Kısa Anlamlı Sözler Yazımızda Sizleri Bekliyor.


Biz seninle bir denizin iki aşık balığı iken, başka sularda yüzüp durmuşuz, başka kıyılara vurmuşuz. Dostoyevski biri seni sevmiyorsa mutlaka kıskandığ ı bir özelliğin vardır. Sen aşkın ne olduğunu bilmediğini söylüyorsun ya aşk sensin, dünya sensin, hayat sensin.

Çok Sevmeyin, Az Da Sevmeyin Sadece Güzel Sevin.


Önemli olan medeni halinin bekar olması değil. Yeryüzündeki en mükemmel sevgili sensin. Yeter ki beni bırakma, sensiz bırakma beni… sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar.

Bir Insanın Sana Verebileceği En Güzel Şey Güvendir.


Aşk senin gülüşünde saklı… büyük aşklar ya sonsuzdur ya da o’nsuz! Kısa sözler, ağır sözler, anlamlı sözler, dini veya aşk konulu sözler kısa olarak içerikler aşağıdaki detaylı metinimiz den okuyabilirsiniz. Güzel kısa sözler, anlamlı aşk sözleri, whatsapp durumları 2018 güzel kisa sozler, anlamli aşk sözleri, whatsapp durumlari 2018 çok uzun bir liste yaptım :) şuan bu sayfa 645 adet güzel söz bulunmaktadır.

Gökkuşağı Gibi Rengarenksin, Cıvıl Cıvıl!


Benim olana yaklaşmayın da, ne bok yiyorsanız yiyin. Güzel anlamli aşk sözleri̇ manşet: Kısa sözler 2022 kışın yaprağını yere bırakan ağaçlar baharda çiçekler ile bezenir.

Kısa Aşk Sözleri Aşk Herkesi Eşit Kılar.


Seni sevmek dünyada ki tüm çocukları avuçlamak gibi. Seninleyken kısa süreli zamanlarımızda uzun ömürlü anılara imza atıyorum bebeğim. Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı.

Posting Komentar untuk "Çok Kısa Anlamlı Aşk Sözleri"