Can Yücel Güzel Aşk Sözleri

Can Yücel Güzel Aşk Sözleri. Yanyana oturduğun halde, ona hiçbir zaman ‘seni seviyorum.’ diyemeyeceğini bilmek. Can yücel'in en sevilen 20şiiri.

Can Yücel Sözleri Resimli Güzel Sözler
Can Yücel Sözleri Resimli Güzel Sözler from resimliguzelsozler.org

Can yücel sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine. Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Kimileri “seviyorum” der, çünkü ezberlemiştir.

Eğer Vaktiyse Ardına Bile Dönüp Bakmadan.


Küçük yaşlardan itibaren şiir yazmaya başlayan yücel modernizm akımını benimsemiştir. 1999 yılında hayatını kaybeden şair geriye birçok eser bırakmıştır. Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, allah iki ağız, bir kulak verirdi.

Kimileri Diyemez, Çünkü Gerçekten Sevmiştir.


Can yücel şiirleri ve sözleri 1.0 apk description edebiyat sever biri iseniz can yücel uygulaması tam size göre. Can yücel 1926 yılında istanbul’da dünyaya gelmiştir. Ben sürgün yeri, sen başkent.

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Değildi.


İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek, özleyip de sevdiğini görememek. ”yarın sana göz açtırmayacak olanlar, bugün göz yumduklarındır.” gitmek gerekir bazen. Can yücel’den en güzel aşk sözleri.

İşte Aşk Bu Olsa Gerek!


Gittiğin kadar değil, hak ettiğin kadar unutulursun. En güzel can yücel şiirleri ve sözleri can yücel güzel resimli sözler can yücel aşk şiirleri kısa can yücelin anlamlı sözleri can yücel ünlü sözleri can yücel anladım sevgi duvarı eğer bağlanmayacaksın ben hayatta en çok babamı sevdim unutma buluşmak üzere biraz değiştim beklenti çay bardakta her şey sende gizli. Sevgili dediğin koluna değil, yüreğine yakışmalı.

Fazla Yormadan, Daha Çok Bıktırmadan.


Can yücel sözleri, can yücel kimdir, gibi merak ettiğiniz tüm sorularınıza cevap bulacak bu yazımızı umarım beğenirsiniz. Herşey kadar, herkes kadar, sen kadar. Can yücel bir dönem türkiye de milletvekilliği yapan hasan ali yücel’in oğludur.

Posting Komentar untuk "Can Yücel Güzel Aşk Sözleri"