Aşık Olmak Istemiyorum Sözleri

Aşık Olmak Istemiyorum Sözleri. Aşık olmadıktan sonra, kalbimiz ne işe yarar ki? Kısa ve öz söylüyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında.

Gökçe Aşık Olmak İstemiyorum
Gökçe Aşık Olmak İstemiyorum from www.izlesene.com

Aşik olmak i̇le i̇lgi̇li̇ güzel sözler ey yüreklerinde aşk derdi olmayanlar, kalkın ve aşık olun. Gökçe aşık olmak i̇stemiyorum şarkı sözü. Aşık olursunuz, acı çekersiniz, seversiniz ama karşılık göremezsiniz,üzülürsünüz, ağarsınız, çabalarsınız, çırpnırsınız, vazgeçersiniz, bakarsınız yine aynı yerdesiniz, isyan edersiniz, söz veririsiniz bir daha aşık olmayacağınıza ama bir bakarsınız atmışsınız kendinizi başka bir aşkın acı dolu kollarına.

Rahatım Bozulmasin Diye Aşık Olmak Istemiyorum Be Usta O Birkez Oldu Onda Da Dünyam Tersine.


Sen benim için bir değilsin sen benim için benimsin seni rakamlarla ifade edemem sen benimsin seviyorum seni. Sen benim için bir değilsin sen benim için benimsin seni rakamlarla ifade edemem sen benimsin seviyorum seni. İşte, en güzel aşk dolu sözler, en etkili aşık edici sözleri sizler için bir araya getirdik.

Aşık Olursunuz, Acı Çekersiniz, Seversiniz Ama Karşılık Göremezsiniz,Üzülürsünüz, Ağarsınız, Çabalarsınız, Çırpnırsınız, Vazgeçersiniz, Bakarsınız Yine Aynı Yerdesiniz, Isyan Edersiniz, Söz Veririsiniz Bir Daha Aşık Olmayacağınıza Ama Bir Bakarsınız Atmışsınız Kendinizi Başka Bir Aşkın Acı Dolu Kollarına.


Sana yalan sözler yazıp gözünü boyamak istemiyorum, sana. Demek istiyorum ki biz genciz tamamıyla bağlı olmak. Aşık oğlan [kıta 1] vahşice açsın, evet bunun için avlamalısın, avlanmalısın senin tipik oyununda değilim eğer benimle oynarsan, ayrılırım, ayrılırım ben her zaman alttan alan biri değilim, hayır ama hislerimizi inkar edemem, o yüzden duy beni, duy beni, evet [nakarat] başka bir numara olmak istemiyorum

Sana Aşık Olmak, Kaybettiğim Her Şeyi Yeniden Bulmak Gibi.


Sinan özen aşık olmak i̇stiyorum mp3 indir dur müzik yükle aşık olmak i̇stiyorum dinle sözleri oku, aşık olmak i̇stiyorum cepten mobil indir. Kısa ve öz sölüyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında. Ey yüreklerinde aşk derdi olmayanlar, kalkın ve aşık olun.

Aşık Mı Oluyorum Yeniden Savunmasız Korkuyorum.


Kısa ve öz sölüyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında. Birinin gönlüne girmek istiyorsanız o zaman çabalamalısınız. Ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama çok korkuyorum.

Kısa Ve Öz Söylüyorum Seni Çok Seviyorum, Kısa Aşkların Son Cümlesi Olmak Istemiyorum Hayatında.


Senin için herzaman dua ediyorum nazar deymesin kalbine senin için şarkılar yazıyorum belki duyarsın gelirsin çaldığın kalbimle. Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki, en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Kurtar beni bilirsin aşık olmak istemiyorum.

Posting Komentar untuk "Aşık Olmak Istemiyorum Sözleri"