Sevgiliye Yazılan Şiir Sözleri

Sevgiliye Yazılan Şiir Sözleri. Yani sen sevgilim, sen benim canımın canı, can yoldaşımsın. Aşk gel ey sevgili istersen yar ol gel, i̇stersen yara, ne gönlümün derdini sor bana, ne sararan yüzümü sor, ey gönlümün sol yarısı, aklımа koydum seni аklım аlmаdı, kаlbime koydum seni sаnа doymаdım, arşımın аşkı yаr, aşk sаndığın kаdаr değil yаndığın kаdаr.

Sevgiliye Şiir, Her Mısrası Aşk Dolu Sevgiliye Aşk
Sevgiliye Şiir, Her Mısrası Aşk Dolu Sevgiliye Aşk from www.hediyesepeti.com

Yazılan şiirler kalbime çok dokundu umarımki herkezin aşık olup şiir yazacağı bir olur. Bir sevgili neler yazdırıyor şu garip kula! Beni benden aldın, aşkının bağrına ektin sevgili.

Karanlıklarımı Yakıp, Aydınlığa Çevirdin Dünyamı Işığım.


Yani sen sevgilim, sen benim canımın canı, can yoldaşımsın. Ellerinden kaybolmuş çocukluğumu çekip çıkarım. Fakat ankara'da olmak, seninle ilgili kalbimde yer alan hislerimi değiştirmiyor.

Kaderimin En Güzel Oyunu, Açılan Bahtımsın.


Sizler de bu sözleri sosyal medya hesaplarından resimli olarak paylaşabilirsiniz. Senden uzakta olduğum her dakika beni zorluyor. En güzel yarınlarım seninle olsun adam.

Uçmak Için Kuş Olmak Gerekmezmiş.


Kışımı bahara, karanlığımı aydınlığa çıkardın sevgili. Sevginizi daha da perçinleyecek olan şiir gibi mesajlar i̇nanın bu karışınızdaki insanı çok mutlu etmeye yetecektir. Tenine şiirler yazdım mis kokulum, aşkımın son durağı, bir tanemsin… henüz açmadığım bir defter kadar temizsin, ruhun gökyüzü kadar saf meleğim.

Özdemir Asaf Aklımdan Başka Gidecek Yerim Yok Mu Senin?


Kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel birşey yok uzun bir yoldan gelen tedariksiz, katıksız bir yolcuyum yaralı yarasız sevdalardan geçtim koynumda bir beyaz kağıt boşluğu herşeyi anlattım. Sevgiliye söylenebilecek en güzel sözleri sizler için bir araya getirdik. Ve sen sevgili…her sabah uyandığımda düşündüğüm ilk şey, her gece zihnimde canlanan son şeysin.

Aşkımı Seninle Yaşamak Öyle Büyük Heyecan Ki, Yanındayken Dünya Duruyor, Nefesim Kesiliyor Sevgilim.


Sevgiliye doğum günü hediyesi aşk gazetesi sabah oldu, kalktınız. Bir sevgili neler yazdırıyor şu garip kula! Şiiri ve diğer şair alparslan çolakoğlu şiirleri antoloji.com'da.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Yazılan Şiir Sözleri"