Kısa Aşk Mesajı

Kısa Aşk Mesajı. İyiyi ara, güzeli ara, doğruyu ara, ama kusur arama! Seni sevmek dünyada ki tüm çocukları avuçlamak gibi.

Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler
Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

İyiyi ara, güzeli ara, doğruyu ara, ama kusur arama! Aşk karşındakinin varlığı ile mutlu olmanı ve hep gülümsemeyi gerektirir. Hayat bir kitap ve henüz okumadığım binlerce sayfa var.

Günaydın Mesajları Sevgiliye Kısa Olabilir Uzun Olabilir Farketmez Siz Yazabilirsiniz Arkadaşlar Hepsi Yayınlanacak.


Bende bitmeyen bir sevda kaldı. Yeryüzündeki en mükemmel sevgili sensin. Gülüşüne aşık olduğun birini kolay kolay unutamazsın.

Bir Çift Göze Aşık Ve Diğer Bütün Gözlere Körüm.


Çünkü sen en çok benim yanıma yakışıyorsun. Seni hayatımın sonuna kadar beklerim aşkım. Özellikle aşk mesajları yeni olacaksa ve sürekli olarak yazan birisi değilsek aşk mesajları kısa ve öz olmalıdır ki her seferinde yeni bir şeyler söyleyelim.

Kendime Bile Söyleyemediğim, Yüzleşmeye Bir Türlü Cesaret Edemediğim Bu Gerçeği Daha Fazla Saklayamayacağım Seni Çok Seviyorum Birtanem.


Aşk rüzgar gibidir, göremezsin ama hissedebilirsin. Sen sabahları güzel eden, akşamları ise aydınlatansın. Hayat bir kitap ve henüz okumadığım binlerce sayfa var.

Herkesin Bir Umudu Vardır, Bir Savaşı, Bir Kaybedişi, Bir Acısı, Bir Yalnızlığı, Aşk Mesajları Bir Hüznü, Çünkü;


Öyle bir gün gelsin ki, evin anahtarı ikimizde de olsun. Aşk sözleri kısa anlamlı etkileyici aşk sözleri kısa anlamlı, etkileyici ve resimli sözleri, 2019 yılında sevgilinize whatsapp, facebook, instagram, twitterdan gönderebilirsiniz. Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu kısa etkileyici aşk mesajlarını çok beğeneceksiniz.

Hayat Düşünenler Için Komedi, Kısa Mesajlar Hissedenler Için Facia… İman Iki Eşit Parçadır.


Erkek sevdiği kadını üzmekten sakınmalıdır. Ahu nasıl bir sevdadır bu intihara meyilli. İşte kısa ve uzun seçeneklerle görselli, duygusal, anlamlı, aşk sözleri ve mesajları!

Posting Komentar untuk "Kısa Aşk Mesajı"