Aşk Sevgi Evlilik Sözleri

Aşk Sevgi Evlilik Sözleri. Bir uyusak seninle şöyle kol kola kucak kucağa ve bir daha hiç uyanmasak, seninle hep beraber olmak dileğimle evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Mutluluğunuz dünyayı kıskandıracak kadar büyük olsun, sevginizi destanlaşacak kadar mükemmel olsun, bu özel gününüz kutlu olsun.

Fransız Yazarların Aşk Sözleri aşk üzerine sözler
Fransız Yazarların Aşk Sözleri aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Önceki yazı evlilik teklifi sözleri. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım!

Hayat Boyu Mutlu Olmanızı Diliyorum.


Mutluluğunuz dünyayı kıskandıracak kadar büyük olsun, sevginizi destanlaşacak kadar mükemmel olsun, bu özel gününüz kutlu olsun. Sevebildiğin kadar sev, hayat kısa…. Bu içeriğimizde sevdiklerinizin yüzünü güldürecek romantik aşk sözleri ve mutluluk verici aşk mesajları gibi dünyanın en etkileyici aşk sözlerini bulacaksınız.

Yıl Dönümümüz Kutlu Olsun Aşkım!


Açılsam mı açılmasam mı, bir türlü açılma fırsatı bulamadım sana, demek ki kısmet bugüneymiş, ilk ve son aşkım olmaya ne dersin? Rousseau hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde.

Bir Aşk Gülümsemeyle Başlar, Öpücükle Devam Eder Ve Bir Nikahla Ölümsüzleşir.


Aynı hayalde kavuşacağımız günler elbet gelecek. Gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum! Evleniriz belki bir gün, belki çocuklarımız olur.

Güzel Sözler · 16 Nisan 2018.


Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Eğer ömür boyunca bana gülmezsen, ömrün mevsimleri kara kışa teslim olur. Önce ruhunu aydınlatır, sonra bedenini ısıtır.

Bir Uyusak Seninle Şöyle Kol Kola Kucak Kucağa Ve Bir Daha Hiç Uyanmasak, Seninle Hep Beraber Olmak Dileğimle Evlilik Yıldönümümüz Kutlu Olsun.


11 din bir yanılsamadır ve gücünü içgüdüsel isteklerimize uygun düşmesinden alır. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım. Evlilik yıldönümü sözleri resimli olanları, illüstrasyon yönünden anlatmak istediğinizi daha da güçlü efektlerle gönderecektir gideceği yere.

Posting Komentar untuk "Aşk Sevgi Evlilik Sözleri"