Aşk Hariç Güzel Sözler

Aşk Hariç Güzel Sözler. Sevmek bir renkse gel gökkuşağım ol. Güzel sözler, aşk sözleri, ağır sözler, özlü sözler, sevgiliye güzel sözler, güzel anlamlı sözler, laf sokucu sözler, kullanıcı adları etiketleri ile alakalı sözler paylaşıyoruz.

Hz.Mevlana Özlü sözler, Güzel söz, Alıntı sözler
Hz.Mevlana Özlü sözler, Güzel söz, Alıntı sözler from www.pinterest.co.uk

Harika aşk sözleri kısa harika aşk sözleri uzun. Sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar. (byron) sevin ve sevilin hayat o zaman daha güzel olacak

Kıymetli Olan Tek Şey Zaman.


Kerem aslı’yı sevememiştir ki benim seni sevdiğim kadar. Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma aşlk olurdun… elif şafak aşktın sen, gidişinden bildim seni. Kaybetmekten korkuyor ama o korku ile mutluluğu yaşamayı unutmuyorum.

Kem Gözlüler Hariç Herkese Iyi Geceler.


Elinde elma şekeri olan çocuğun mutluluğu gibi seni gördüğümde yüreğime düşen mutluluk. Gülümse biraz ilaç alacak param yok çünkü. Onun değerini biimiyorsan sen saiaksın.

Biz Seninle Bir Denizin Iki Aşık Balığı Iken, Başka Sularda Yüzüp Durmuşuz, Başka Kıyılara Vurmuşuz.


Gözlerin hep bana baksın, ellerin hep benim ellerimi tutsun seni çok ama çok seviyorum! Sonunda aşk acısı olsa da sev, çok sev. Bob dyian kıziar meiektir, umutiarı da kanatiarı.

Aşkın Yüzlerce Neşteri, Ruhun Damarlarına Sokuldu Ve Oradan Gönül Adı Verilen Bir Damla Aldı…


Güzel anlamlı aşk sözü… aşkımızı dağlara yazacaktım ama yeterince büyük bir dağ bulamadım. Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum. Anlamlı güzel sözler i̇çimize de atamıyoruz artık, lakin orası da dolu.

Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Ve Romantik Olduğu Için Aşkınızı Kolayca Ifade Etmenizi Sağlar.


Love;74 aşk ve mantık üzerine… aşkın ilk nefesi, mantığın öldüğünün resmidir. Susuyor olmam, acı çekmediğim anlamına gelmez. Güzel sözler, aşk sözleri, ağır sözler, özlü sözler, sevgiliye güzel sözler, güzel anlamlı sözler, laf sokucu sözler, kullanıcı adları etiketleri ile alakalı sözler paylaşıyoruz.

Posting Komentar untuk "Aşk Hariç Güzel Sözler"