Ülkü Ocakları Aşk Sözleri

Ülkü Ocakları Aşk Sözleri. Türk milleti üzerine oynanan oyunlara ülkücü hareketin dahil edilmeye çalışıldığını ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterileceğini kaydeden çelik; Var olsun turan devleti̇ benim adım ülkücü ruhum yardandan, adım şanımdan, asaletim ecdadımdan, deliliğim kanımdandır.

KERKÜK ÜLKÜ OCAKLARI YouTube
KERKÜK ÜLKÜ OCAKLARI YouTube from www.youtube.com

Bir еlindе bilgisаyаr, bir еlindе kur’аn olsun. Ülkücü lafları biz türküz ölüm gelsin başımız gözümüz üstüne yeter ki türkiye’m düşmesin düşman işgaline. Ülkü ocakları mezitli i̇lçe başkanlığı düzenledikleri kampayayı şu ifadelerle paylaştı;

Eee Kıymetli Dava Arkadaşlarım Iıı Sayın Takipçilerimiz Iıı Bendeniz Ülkü Ocakları Ankara İl Başkan Yardımcısı Yasin Karadağ Iıı Bugünkü Ocağın Sözü Canlı Yayın Programımıza Hepiniz Hepiniz Hoş Geldiniz, Sefalar Getirdiniz.


Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır. Dağın, taşın, durduğun, kuşum, yolun bile hakkı var. Ne hasta bekler sabahı, ne genç ölüyü mezar.

Bir Kаr Tаnеsi Olsаm Mеkkе‘ Yе Düşmеk Istеrdim.


Varlığım türk varlığına armağan olsun. Milleti ve vatanı bölmek isteyenlerle kavgamız vardır. Ülkü ocakları mezitli i̇lçe başkanlığı düzenledikleri kampayayı şu ifadelerle paylaştı;

İyi Ki Varsın Ülkü Ocakları Maziden Gelir Adı Âtiye Gider Şânı Evveli Ve Yarını Türktür Ülkü Ocakları Resul Bağında Çiçekler Hak Yolda En Öndeler Kalplerinde Zikirler İslamdır Ülkü Ocakları Dualarında Şehitlerin Gönlündedir Erenlerin Dillerinde Gençlerin Yaşasın Ülkü Ocakları Tanrı Dağda Heyecan Ötükende Yurt Tutan Demir Dağları Yaran


Ülkü uğrunda gönüller deli olur kişiler ülkü uğrunda bile ölmesi gerekir. Çocuklarımız üşümesin diye başlattığımız kampanyamıza istinaden bugün köy okullarımıza ve yayla okullarımıza toplamda 135 adet bot 135 adet mont. Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgâr tayin eder… başbuğ alparslan türkeş.

Aşk Sözleri 2019, Sevgiliye En Güzel Romantik.


Susarsa ihtilal, yazarsa destan, severse turan. Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde büyük türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Varlığım daima türk varlığına armağan olsun, ne mutlu türk’üm diyene!

Ülkücü Sözleri Yazımızda En Güzel Bozkurt Sözlerini Paylaştık.


Görevden alınan kayseri ülkü ocakları başkanı serdar turan'ın tehdit edildiğini belirten bir grup eli silahlı kişi, yayımladıkları videoda tehditler savurarak 'bir gece gelir gazi mahallesi'nde, irakta, rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur' dedi. Kaç şehidimiz var bilmiyorum ama. Türkiye’de, türk kalabilmektir yangınımız…yakana hamd olsun… dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgâr tayin eder.

Posting Komentar untuk "Ülkü Ocakları Aşk Sözleri"