Sevgiliye Sözleri Aşk

Sevgiliye Sözleri Aşk. Çünkü sen en iyisiyle herşeyi hak edensin aşkım. Aşk görülmez belki rüzgar gibidir sen ise benim sürekli poyrazımsın aşkım her gece uyurken düşündüğüm bir sevgilim var ve ben bu sevilimi çok seviyorum iyi ki varsın sahilde yıldızları seyredelim dediğinde sen gökyüzüne bakarken ben hep sana bakıyordum sen benim yıldızımsın aşkım seni sevmek için o kadar çok sebebim var ki…

Aşk Sözleri, Sevgiliye En Güzel Anlamlı Sevda Sözleri ve
Aşk Sözleri, Sevgiliye En Güzel Anlamlı Sevda Sözleri ve from www.neoldu.com

* geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı güneş asla doğmazdı. Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm. İçeriğimizde sosyal medayada aşkınızı itiraf edeceğiniz resimli sevgili sözleri yer alıyor.

Aşk Asla Ölçülemez, Sadece Hissedilebilir.


En güzel 10 aşk sözü; Sayfadaki sevgiliye anlamlı laf sokucu sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim.

Bu Yüzden Sevgililer Aşıklar Ve Eşler Için En Güzel Orijinal Ve Aşk Sözleri Derlememizle Karşınızdayız.


Kısa aşk sözleri ile sevgiliye hissettiğiniz duyguları anlatmak gerçekten zor iştir. * ağlamak, ruhun kanama şeklidir. Böyle bir ömürsün sen aşkım.neşe kaynağısın cennet kuşusun sevgilim.

Senin Saçlarından Açan Papatyalar Sarsa Tüm Dünyayı, Tüm Gezegende Bahar Olurdu.


Bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim canım sevgilim. Erkek sevgililer için en güzel aşk sözleri sizlerle… bahçemdeki çiçeklerimi koparabilecekken suladın. Biz de zikir sessiz çekilir.

Aşkın Benimle Olduğu Sürece Başka Bir Şey Istemiyorum!


İçeriğimizde sosyal medayada aşkınızı itiraf edeceğiniz resimli sevgili sözleri yer alıyor. En güzel yarınlarım seninle olsun adam. Etkileyici ve anlamlı aşk sözlerini kullanarak siz de sevdiğinizi çok mutlu edebilirsiniz.

En Güzel Dileğini, Bizim Için Tutabilirsin Artık.


Ben, istemem öyle iki günlük sevgili. Sensiz geçen her saniye bir ömür gibi canım sevgilim. Adını sokaklara verseler, o sokaktan çıkmazdım.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Sözleri Aşk"