Sevgiliye Güzel Hitap Kelimeler

Sevgiliye Güzel Hitap Kelimeler. Hak eden sevgiliye söylenecek güzel kelimeler için aydınlatıcı olur umarım. Enis / enîs / انيس.

Sevgiliye Hitap En Güzel 50 Kelime Sevgiliye Güzel Kelimeler
Sevgiliye Hitap En Güzel 50 Kelime Sevgiliye Güzel Kelimeler from www.hediyesepeti.com

Esi bayiliyormus hem saygi hem sevgi hem baglilik gsteriyormus. Sevgiliye hitaplar balım böceğim canım hayatım bir tanem nur tanem prensesim böceğim cici kuşum kuşum böğürtlenim mutluluğum karım Günümüzde sevgililer, eşler birbirine seslenirken bazıları isimleri ile hitap etmeye tercih ederken bazıları ise sevgi sözcükleri veya sevgiliye hitap sözlerini tercih etmektedirler.

Bu Sayfada Sizlere Sevgiliye Hitap Şekilleri Hazırlamaya Çalıştık.


Den) dost, arkadaş, ünsiyet edilmiş olan. *fıstık *aşkım *sevgilim *hayatım *balım *şekerim *dünyam *eşim *neşem *rüyam sevgiliye güzel kelimeler için örneklerime devam edeyim *ballı çörek *hatun *erkeğim *kadınım *prensesim *sultanım *bebeğim *gökyüzüm *birtanem *mutluluğum *yıldızım *güneşim *yoldaşım *meleğim *ömrüm *hünkarım *huzurum Sevgiliye hitaplar aşkilotam gözümün nuru göz bebeğim sevdalım sümbülüm bülbülüm çölümdeki yağmurum can parem aşkım sevgilim birtanem güzellik abidem miski amber kokulum ruh ışığım ahu gözlüm abu hayatım

Sevgiliye Hitaplar Yazımızda Sevgiliye Hitap Edebileceğiniz Güzel Kelimeler, Erkek Sevgiliye Veya Kız Arkadaşa Hitap Kelimeleri Bulabilirsiniz.


Canım, aşkım, hayatım, bebeğim cennet gözlüm huzurum romantik şövalyem timsahım yoncam bal damlam hayalim ömrüm can özüm hey güzelim prensesim tek gerçeğim yaz yağmurum evimin şenliği kitap kokum Umarım buradaki hitaplardan biri işinize yarar. En çok kullanılan aşk kelimeleri :

Esi Bayiliyormus Hem Saygi Hem Sevgi Hem Baglilik Gsteriyormus.


Okuduğunda hangisi sana sevgilini çağrıştırıyorsa, sevgiline bu şekilde seslenebilirsin. Sizlerde sevgiliniz veya eşinize seslendiğiniz güzel aşk kelimelerini bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Güzel bir hediye yada güzel bir çiçek yerine içten gelen bir “seni seviyorum” kelimesi bile sevginizi göstermenize yeter.

Tekrar Gözlerinin Içine Bakıp, Sevgiliye Hitap Edeceğimiz Saniyeleri Iple Çekiyoruz.


Enis / enîs / انيس. Aşağıya yazdığımız sevgiliye hitap kelimelerinden bir kaç tanesini. Hak eden sevgiliye söylenecek güzel kelimeler için aydınlatıcı olur umarım.

Aşkım Bebeğim Bir Tanem Tatlım Sevgilim Sevgili Aşk Yakışıklı Yarim Yar Sevdiğim Sevdiceğim Her Şeyim


Tombalağım aşkilotam mısır pambılım mısır cipsim şeker parem böreğim tuzum biberim i̇neğim öküzüm tosunum miniğim len karı ponçiğim ayım bıldırcınım muşmula suratlım teknende küreğin olayım, sen hep benim dümenimsin tavşan yürekli sevgilim Sevdiğin kişiye beautiful diye hitap etmek bir iltifattır! İlerledikçe daha az duyulan ve daha ilginç olanlara yer vereceğiz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Güzel Hitap Kelimeler"