H.z Mevlana Aşk Sözleri

H.z Mevlana Aşk Sözleri. Yaramdan da hoşum, yârimden de… aşk öyle engin bir denizdir ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı. Dert daima insana mevlana sözleri yol gösterir.

el işi meraklısı adlı kullanıcının H.z. Mevlananın özlü
el işi meraklısı adlı kullanıcının H.z. Mevlananın özlü from www.pinterest.com

Yaramdan da hoşum, yârimden de… aşk öyle engin bir denizdir ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı. Mevlana senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder. Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin.

Mevlana Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir Aşk'ı Yaşamak Istiyorsan;


Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin. Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var. En güzel kısa mevlana sözleri çoban uyudu mu kurt emin olur.

Sayfamız Hakkında Eleştiri Yapmak Ya Da Sayfamıza Mevlana Sözü Eklemek Isterseniz Yorum Bölümünden Yazabilirsiniz.


Aşıka her türlü uyku haramdır. Her şeyin zamanı, yaşadığınız o andır… Sayfamızda bulunan anlamlı mevlana sözlerini facebook ya da twitterdan sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Dert, Daima Insana Yol Gösterir.


Mevlâna » kalbimiz, kıymet bilene emanet. Aşk nedir bilmiyorsan gecelere sor, şu sapsarı yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor. İki kişinin bildiği sır değildir.

Hadi Yaramı Sarmaya Merhemin Yok.


Hani özlem çekiyorsun ya sevgiliye bil ki sevgilidendir özlemin özü odur asıl sana özlem duyan çünkü o tutuşturmayınca alevi kimsede olmaz ateş ve aşk ateşi önce sevilene ondan sonra sevene düşer. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki. Hüzün taze tutar aşk yarasını.

Her Şey Insanoğluna Feda Iken, Insanoğlu Ise Kendine Cefa Olmuştur.


Mevlana aşk sözleri aynı zamanda bir hoşgörü temsilcisi olmasını sağlamıştır. Mevlana’nın aşk üzerine söylediği sözlerine örnek olarak birkaçını aşağıda sizler için derledik. Her insan için bir aşık olma zamanı vardır, bir de ölmek zamanı.

Posting Komentar untuk "H.z Mevlana Aşk Sözleri"