Gürcüce Aşk Sözleri

Gürcüce Aşk Sözleri. İsveçce yazılışı ve gürcüce okunuşu i̇sveçce cümleyi, gürcüce diline çevir. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?

Arapça Aşk Sözleri Anlamlı aşk dolu sözler
Arapça Aşk Sözleri Anlamlı aşk dolu sözler from ask-dolu-sozler.blogspot.com

Daha ona dokunamadan ruhuna aşık oldum. Aşkın kürtçe'de dilini sizler için derledik. (5000 karakter kaldı) kaynak dil:

Ve Beni Birden Bire Yüzünü Değil, Gözünü Değil, Sesini Göresim Geldi.


Sensiz geçen günlerimin kazası yok sevgilim. Mutlu olacağını düşünüp, huzura erişmek değildir. Bu demek değildir ki seni affedeceğim.

Türkçe<>İngilizce En Sevdiğim Yemek Pizza


Bu gerçek aşk değilse nedir bilmiyorum. Türkçe<>i̇ngilizce seni dinleyeceğim ama bir şartım var. Sen özlenecek en güzel şeysin.

Sen Benim En Iyi Dostum, Sırdaşım, Öbür Yarımsın.


Bu yazımızda aşk ile ilgili en güzel sözleri paylaşıyoruz. Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum. Aşk delilik biz delinin delisiyiz.

En Güzel 10 Aşk Sözü;


İsveçce metinleri, gürcüce olarak çevir i̇sveçce dilini gürcüce diline çeviren şey. Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz. Ask sozleri adli kullanicinin ask sozleri panosundaki pin ilham verici sozler guzel soz ilham veren alintilar.

Önce Bana Sonra Bana Sonra Yine Bana Bak.


Gürcüce yazılışı ve sindarince okunuşu gürcüce cümleyi, sindarince diline çevir. Seni yüreğime düşüren yerçekimi etkisini hiç kaybetmesin istiyorum. Sol yanımın en güzel ağrısı iyi ki varsın.

Posting Komentar untuk "Gürcüce Aşk Sözleri"