Büyüleyici Aşk Sözleri Uzun

Büyüleyici Aşk Sözleri Uzun. Onu unutamadığınızı ne kadar çok sevdiğinizi ve sizin için ne kadar da değerli olduğunu anlatmak istiyorsanız küçük ve anlamlı bir hediye eşliğinde uzun bir mesaj. Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazıma düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

Sevgiliyi Ağlatacak Güzel Sözler Uzun gizli aşk sözleri
Sevgiliyi Ağlatacak Güzel Sözler Uzun gizli aşk sözleri from gizliasksozleri.blogspot.com

Şehrin kalabalığından bunalırım, soluğu yanında alarak nefes alırım! Artık her gece gökyüzüne baktığımda umutsuzluğa değil mutluluğa kapılıyorum. Gözlerin büyüledi beni sözlerin vurdu kalbimi gülüşün kötülükleri kovdu mutlulukları getirdi hayatıma seviyorum seni aşkım.

Biliyorum Hala Sevip Arzuluyorsun Beni Sadece Farkında Değilsin Yada Farkında Olmak Istemiyorsun.


Aşık olan kişi, sevdiği kişinin mükemmel olduğu büyüsüne sahiptir. Seni çok seviyorum aşkım, canım, bitanem. Sevda yolunda hüzün de vardır keder de, sevinç de vardır gülümseme de.

Çok Seviyorum Seni Her Gün Fotoğraflarının En Ince Ayrıntısına Bakacak Kadar Her Saniye Aklımdan Geçirecek Kadar Gece Uykularımdan Uyanacak Kadar Çok Seviyorum Seni Gülüşünle Beraber Kısılan Gözlerine Vurulacak Kadar Beni Sevmeyeceğini Bilecek Kadar Çok Seviyorum Seni Ömrümü Ömrüne Verecek Kadar Bir Gün Gerekirse Uğrunda Ölecek Kadar Çok.


Seni hatırlıyor ve o benim diyor geleceği hayal ediyorum. Sen zor zamanlarda benim gücüm oldun. Birlikteyken, öyle huzurlu, keyifli, sakin biri gibi hissediyorum ki, bu güzelliği hiçbir şeye değişmem.

Hayat Akıp Gidiyor Geçen Her Saniyenin Önemi Büyük.


Sen benim en güzel yanım ve en güzel yarınlarımsın. Yapman gereken sevgiliye uzun aşk yazıları konumuzda. Bana yaşattığın duyguları sonsuza kadar hissettir sevgilim.

Gözlerin Büyüledi Beni Sözlerin Vurdu Kalbimi Gülüşün Kötülükleri Kovdu Mutlulukları Getirdi Hayatıma Seviyorum Seni Aşkım.


Allah bize huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin. Kalbim en büyük sığınağın olsun yâr, sen besmele ile başlayan sevgime yakışanımsın, nakkaşımsın, mahşere kadar tutacağım sevda orucumsun. Ölene kadar sana sarılmak, senin koklamak istiyorum.

Duygular Asla Kendi Eceli Ile Ölmez.


Yeni büyüleyici sözler aşk ile ilgili olanları ve büyüleyici laflar söylemek isteyenler için yazmak isteyenler için en güzel büyüleyici aşk sözleri bu sayfamızda hazırladık. Aşk lafları veda sözleri özlem sözleri gece i̇le i̇lgili sözler Onu unutamadığınızı ne kadar çok sevdiğinizi ve sizin için ne kadar da değerli olduğunu anlatmak istiyorsanız küçük ve anlamlı bir hediye eşliğinde uzun bir mesaj.

Posting Komentar untuk "Büyüleyici Aşk Sözleri Uzun"