Aşık Oldum Sana Sözleri

Aşık Oldum Sana Sözleri. Kalbim yanıyor adeta adın kazındı bedenime her yerde ismin yazıyor nereye baksam seni. Şafak mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni detaylar!

Aşığım Sana Sözleri Her hata affedilir, aşık oldum 1
Aşığım Sana Sözleri Her hata affedilir, aşık oldum 1 from sozlerin.enguzeli.net

Zaman ömrümü alıp gitse de sessizce, seni kalbimden alamayacak yeminliyim aşkımın üstüne. Polis, drej ali ve adamlarının peşinde. Kara gözlü çingenem aşık oldum ben sana.

Sana Pahalı Hediyeler Alamam Ama Sana Kalbimi Verebilirim.


Seni tertemiz helal duygularımla sevdim seni bitmeyen öz güvenimle sevdim sana ben aşık oldum habersizce şimdi söylüyorum duy sesimi inan bana seviyorum seni aşık oldum sana… yeminlerimi senin üzerine söylüyorum gerçekten seni seviyorum yemin ederim bu sevgi sen olduğun sürece yanımda bitmez bunu unutma. Seni cok seviyorum inanmiyorsun bana. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım.

Zaman Ömrümü Alıp Gitse De Sessizce, Seni Kalbimden Alamayacak Yeminliyim Aşkımın Üstüne.


Sanırım ben gözlerine ve gülüşüne hayran oldum, iyi yüreğini sevdim ama, adamlığına aşık oldum. Hadi ilk güldüğün gibi gül yüzüme. Kalbim atıyorsa sebebi sensin, heyecan yapıyorsam sana olan aşkımdan’dır.

Seni Gördü Gözlerim Kalbime Haber Verdi Kalbim Direk Seni Kendine Yazdı Ve Öyle Aşık Oldum Sana.


Seni cok seviyorum inanmiyorsun bana. Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken ben sana aşık oldum. Aşık oldum ben sana gözlerine baka baka elini tuttuğumda kalbim durdu ata ata *** aşık oldum ben sana gözlerine baka baka elini tuttuğumda kalbim durdu ata ata *** sokaklarda geceleri sessizce.

Dünüm Yarım Kaldı, Yarınım Sende Saklı.


Gönlümüzdeki aşk ateşi hiç sönmesin sana olan sevgimi kıyamete kadar anlatsam yüz kıyamet geçse de yine bitmez. Aşk bittikten sonra arkadaş kalalım dedi. Mutluluğum huzurlu bir güne sebeb olduğun.

Sadece Bu Yüzden Sadakat Kokuyor Bu Tutku.


Kalbim yanıyor adeta adın kazındı bedenime her yerde ismin yazıyor nereye baksam seni görüyorum aşık oldum diyorum duy sesimi bir tanem. Ferdi tayfur aşık oldum ben sana şarkı sözleri. Kara gözlü çingenem aşık oldum ben sana.

Posting Komentar untuk "Aşık Oldum Sana Sözleri"