Aşkı Anlatan Şiirler Can Yücel

Aşkı Anlatan Şiirler Can Yücel. Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş. İşte can yücel şiirlerinden kısa aşk sözleri.

Aşk Şiirleri ve Can Yücel
Aşk Şiirleri ve Can Yücel from www.bilgimnette.com

Dar attın kendini karşı evin sundurmasına. Nis 12 2011 can yücel can yücel şiirleri can yücel sözleri şiirler şiirler sözler sözler. Gülümsemek, daha güzel bir görüntüye kavuşmanın bedava yoludur.

Can Yücel’den Söz Ediyoruz… Şairimiz 21 Ağustos 1926 İsta


Aşkın tanımı, sanatçıların gözünde hep farklı olsa da anlamı hep aynıdır. Can yücel / özledim seni ''özledim seni. İşte o evin kapısında bulacaksın beni

Ama Aşkı En Güzel Anlatanlar Hiç Kuşkusuz Şairlerdir.


Can yücel sebepsiz sevmektir aşk. Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni. Can yücel bu gün dünyayı istediğin bir renge boya rengârenk batan günü al karşına bir renk, de kendinden kat çocuklar gibi saf, temiz ve berrak kapat gözlerini bir hikâye yarat vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut.

Aşkı En Mükemmel Anlatan Usta Kalem…


Birbirinden anlamlı, kısa güzel, resimli, uzun ve özlü can yücel sözleri. Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Can yücel aşk sözleri bizimkisi bir aşk hikayesi değildi.

Ne De Olsa Yaz Yağmuru.


Bakışlarda korku olduğu zaman güzel. Can yücel aşk şi̇i̇rleri̇ can yüce l şiirleri içerisinden sizler için seçtiğimiz aşk şiirleri; En güzel can yücel sözleri̇ tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim.

Koyun Gibi Yatmayacak, Kımıl Kımıl Olacak Yatakta.


Öyle herkesi sevmiyeceksin seviyorum demeyeceksin, seni seviyorum diyebilmek için gerekirse bir ömür bekleyeceksin. Edebiyat dünyasındaki şiirlere baktığımızda acı veya tatlı çoğunlukla hep aşkı anlatmıştır. Öyle herkesi sevmeyeceksin, seviyorum demeyeceksin, seni seviyorum diyebilmek için gerekirse bir ömür bekleyeceksin.

Posting Komentar untuk "Aşkı Anlatan Şiirler Can Yücel"