Zaman La Ilgili Aşk Sözleri

Zaman La Ilgili Aşk Sözleri. Kalp ile ölçülen uzay ve zamandır. Zaman iyi ve doğru kullanıldığı sürece her zaman her şeye yetecek zaman vardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Öcalan’la ilgili sözlerine
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Öcalan’la ilgili sözlerine from ogrenci-psikolojisi.com

Uzaklarla i̇lgili sözler, uzaklar i̇le i̇lgili sözler, uzaklıkla i̇lgili sözler, uzaklık i̇le i̇lgili sözler, uzaklıkla i̇lgili aşk sözleri, uzaklarla i̇lgili güzel sözler uzaklar her zaman bizden sevdiklerimizi alıp götürmüştür ama uzaklık sadece mesafeden ibaret olduğunu gönüller bir. Sadece sev diyen gözlerin, bana aşkı müebbet hapse çevirdi. Cennet ucuz değil, cehennem de lüzumsuz değil.

Ben Bugün Mutluyum, Yarına Allah Bilir.


Horace herhangi bir insan, vaktini nasıl geçireceğini; Zamanla ilgili güzel aşk sözleri. Aşk i̇le i̇lgili özlü sözler.

Üzülme Geçer Dediler, Geçen Tek Şey Kahrolası Zamandı!


Zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır. Sabahın bir saati, gecenin iki saatinden daha iyidir. Gece mehtapta ay, aklımda ise o güzel gözlerin var.

Zamanın Azaltamadığı, Yumuşatamadığı Üzüntü Yoktur.


(afrika sözü) siz zamanınızı kaybetmiyorsunuz, zaman sizi kaybediyor. Çalar saat gibiydi hayallerim ben kurdum onlar çaldı. Kaderi zorlama zamana bırak, dünü dünde bırak yarına bak.

(Cicero) Ne Olurdu Zamanla Geçecek Değil De Zamanla Gelecek Deselerdi… Sabahleyin Kaybedeceğin Bir Saatin Bütün Gün Zararını Çekersin.


Sabahleyin kaybedeceğin bir saatin bütün gün zararını çekersin. Zamana güven, her şey unutulur. (clairon) sabahın bir saati, gecenin iki saatinden daha iyidir.

Aşk Ve Aşık Olmak Ile Ilgili Birbirinden Etkileyici Sözleri Sizler Için Bir Araya Getirdik.


Sizler için seçilen aşk ile ilgili en güzel 5 söz önerisi. Zaman her zaman her şeyi iyileştirmez. Zamanın değerli kullanılması insanın kendi kendisini geliştirerek ve karakterini sağlamlaştırarak, daha kültürlü bir insan haline getirmesini sağlar.

Posting Komentar untuk "Zaman La Ilgili Aşk Sözleri"