Yazarların Aşk Ile Ilgili Sözleri

Yazarların Aşk Ile Ilgili Sözleri. Aşkın kötü tarafı insanlara verdiği zevki, eninde sonunda ödetmesidir. Gerçek aşk nadiren bulunur ama gerçek.

Vatan sözleri, vatan ile ilgili sözler, vatan sevgisi ile
Vatan sözleri, vatan ile ilgili sözler, vatan sevgisi ile from www.haberler.com

Aşk o kadar büyüktür ki, bir bütün olarak içimize sığmaz; Vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece… biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerden şarap olmuşuz, başka hayatlarda harap olmuşuz. Ünlü şairlerin filozların güzel ve anlamlı sözleri.

Gerçek Aşkta Ne Vefa Vardır Ne Cefa….


Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim. Sadece kepazelik, aşağılık ve rintlik vardır. Sevgilinize gönderebileceğiniz aşk ile ilgili derin düşüncelere dalabileceğiniz aşk ve sevgi sözleri.

“Hayat Ile Ilgili Öğrendiğim Her Şeyi Üç Kelime Ile Özetleyebilirim :


Aşk bile salt fizyolojik bir sorundur. Aşk, birisinin önce kendini kandırmasıyla başlar ve diğerlerini kandırmasıyla sona erer. Aşkın kötü tarafı insanlara verdiği zevki, eninde sonunda ödetmesidir.

Şahidin Yoksa Davayı Kazanamazsın Ki.


Sokrates evlilik kafese benzer, dışardaki kuşların içeri girmeye çabaladığını görürsünüz, içerdekilerin de dışarı çıkmaya çabaladığını. Victor hugo ölümü bile ikinci sıraya düşüren bir durumdur aşk. 3) yalnız bir çocuk doğurtan geçici aşklar ki, bunlar dölleyen aşklardır.

Karınız Iyi Çıkarsa Mutlu, Kötü Çıkarsa Filozof Olursunuz.


Başkalarını sık sık affedin, ama kendinizi asla… publilius syrus. Bu yazımızda, virginia woolf, goethe, halil cibran, voltaire başta olmak üzere ünlü yazar ve düşünürlerin aşk üzerine sözlerini derledik. Aşk nedir, bilmiyorsan gecelere sor, şu sapsarı yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor.

O Her Şeyin Içindedir Ama Hiçbir Şeyde Görünmez.


(ahmed rufai) annesiz kalan bir yuvanın ne kıymeti vardır. Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister. Sayfanın en altından diğer ilgili sayfalara da bakabilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Yazarların Aşk Ile Ilgili Sözleri"