Uzun Anlamlı Mesaj

Uzun Anlamlı Mesaj. Uyuyamıyorum sana sarılıp öylece kalmak ve her saniyemde seni hissetmek istiyorum. Dünya seninle güzelmiş, yaşamak seninle anlamlı.

güzel sözler aşk romantik sözler anlamlı kısa sözler
güzel sözler aşk romantik sözler anlamlı kısa sözler from www.pinterest.com

Yüce allah sizlere ve tüm yakınlarına sabırlar versin. Dostu ise parmakla gösterilecek kadar azdır. Göğüs kafesimin içinde kalbim bir kuş gibi çırpınıp duruyor sevgilim.

Dünya Seninle Güzelmiş, Yaşamak Seninle Anlamlı.


İşte herkesin paylaşabileceği “hayırlı kandiller” mesajları ve regaip kandili sözleri… Güneşin parıltısı kadar güzel bir gün geçirmeni dilerim. Mesela şimdi gecenin bir yarısı durup dururken sen kokuyorsun bir yerlerden.

Gözlerimin Içine Her Baktığında, Kalbimi Eritiyorsun Ve Beni Yeniden Aşık Ediyorsun.


Dünya dönüyor, yıllar geçiyor, hayat bitiyor. Kelimelerle anlatmak mümkün olmasa da yürekten edilen dualarımızla gönlümüzde yaşatacağız. Gülümserken de seversin, sinirliyken de.

Günaydın, Günün Aydın Olsun Can Tanem.


Sabahınız hayır, gününüz huzurlu ve bol kazançlı geçsin inşallah. Senin bir kökün var bir tanem olur olmadık zamanlarda burnuma gelen bir kökün var. Uğruna uyanabileceğim bir kadına sahip olduğum için her gece kafamı yastığa koyup sabahı bekliyorum.

Anlam Ve Gönül Dünyamıza Işık Tutan Regaip Kandili Hepimiz Için Mübarek Olsun Yüce Mevla'dan Üç Ayların Ve Bu Mübarek Gecenin Bereket Ikliminin Insanlığın Hidayetine, Barış Ve Huzuruna Vesile.


Eşime uzun sözler bir akşam yemeğinde, yanan mumun parıldaması ne ki, senin gözlerinde ki parıldamanın yanında. Duygusal uzun mesajlar otobüste, metroda, hastanede, işyerinde, gezilen alanlarda, nereyi sayarsan say milyonlarca insan gördüm bugüne kadar. İşte sevgiliye cuma mesajları 2022.

2022 Regaip Kandili Mesajları Resimli, Uzun Ve Dualı Olarak Paylaşılacak.


Seni sevindirdiğinde de seversin, kırdığında da. Gözlerini düşündüğüm her yer sanki bir ilkbahar sabahı. Kısa aşk sözleri kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum, sen yanımda olunca.

Posting Komentar untuk "Uzun Anlamlı Mesaj"