Sonbahar Ve Aşk Sözleri

Sonbahar Ve Aşk Sözleri. Sensizliğe alışmadım ve kaç sonbahar geçse de alışamayacağım. Oysa ben akşam olmuşum, yapraklarım dökülüyor usul usul, adım sonbahar.

En iyi Allah şiirleri Resimli en güzel Allah şiirleri
En iyi Allah şiirleri Resimli en güzel Allah şiirleri from kuaza.com

Baharda hαvalar kuru giderse mαhsul bol olur; Ne bir adım ilerisi ne bir adım gerisi. Baharda havalar kuru giderse mahsul bol olur;

O Kadar Çok Sarışın Ki, O Kadar Çok Alev Ki Rengi, Sırf Bunun Için Bile Sevebilir Insan Sonbahar Mevsimini.


Dallarım kırıldı canım yandı ama ben alıştım artık ağlamadım. Yapraklar koparken dalından bir bir, o apansız kopuşumuzu hatırlarsın. Sonbahar ile ilgili güzel sözler.

Hayat, Sonbahardaki Çıtırdayan Yapraklardan Sonra Yeniden Başlar.


Aşk dediğimiz hiç doğal bir ölümle yok olmaz tıpkı son bahar gibi dalları kırılır, yaprakları sararız ve yavaş yavaş biter. Sonbahar yağmurları kadar şiddetli bir aşkla seviyorum seni. Sonbahar yılın son sevgi dolu gülümsemesidir.

(Selim İleri) Eylülden Önce Gözlerini Iyi Dinlendir Çünkü Bütün Renkleriyle Sonbahar Onları Ziyarete Geliyor!


Bahar doğmαk, yaz olgunlaşmak, sonbahar ihtiyαrlık, kış ise ölümdür, ölüm. Sonbaharla ilgili söylenmiş en güzel sözler şunlardır: İnsanın içini ilkbahardaymış gibi ümitle doldurur.

Sonbahar Güneşi Gibisin Bahtı Figan.


Ya benim olacaksın isterim ya da ben vazgeçeceğim kendimden bir sonbahar akşamında. Aşkı doya doya yaşamak için en güzel mevsimlerden biri sonbahar. Sonbahar ile ilgili en güzel ve anlamlı sözleri, cümleleri, alıntıları ilgiyle okumanızı dileriz.

Ağzı Temmuz Sıcağı, Bakışları Sonbahar.


Okurlarımız için hazırlanmış en güzel 5 sonbahar sözü; Ne bir adım ilerisi ne bir adım gerisi. Deli bir viraneyim şimdilerde sensiz sokaklarda, şu garip ömrümü adamışım senin ismine.

Posting Komentar untuk "Sonbahar Ve Aşk Sözleri"