Sevgiliye Qemli Sozler

Sevgiliye Qemli Sozler. Kimseye konlumu vermedim,icinde sen gorerler deye. Ne zaman aşk zamanı gelse, sen doğarsın gönlüme.

Gozel Sevgi Sozleri Azerbaycan Dilinde Sevgiliye hitap
Gozel Sevgi Sozleri Azerbaycan Dilinde Sevgiliye hitap from sevgiliyehitap.blogspot.com

Ən mənalı statuslar bu səhifədə. Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen. Azerice aşk sözlerisehifeni ac ureyimi goreceksen, ureyimi ac sirrimi goreceksen, sirrimi ac iki kelime goreceksen:

Men Senin Adini Ureyime Yazdim.


Gel beraber alalım nefesimizi sevdiğim, sensiz boğazımdan geçmiyor. Yalnızlığını yüzünüze vurmak istedim şimdi dağılabilirsiniz. Salam eziz dostlar kanalimdaki videolari beyendizisse abone olmagi unutmayinvideomu izedinisse fikirlerinizi yazmağı unutmayıntağlarwhatssap statusları wh.

Seviyorsan Git Isır Bence, Köpek Gibi Sevdiğini O Da Anlasın.


Ne zaman aşk zamanı gelse, sen doğarsın gönlüme. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın. Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen.

Hayatımın En Kötü Gününü Geçirdiğim Zaman Bile Seni Düşününce Gülümsüyorum.


Gözlerimi her açtığımda da seni görüyorum. Menali sozler 2018 instagram menali sozler 2018 azeri menali sozler 2017. Öyle güzel bakıyorsun ki sevgilim, içimdeki her hücre sana doğru uçmak istiyor.

Aglamali Qemli Sevgi Sekiller 2017.


Kimsenin konlunu almadim, icinde seni gorerem deye. Sevgiliye güzel sözler söyler benim yüreğim. Gecedir seni mene xatirladan, ulduzsan gecemi aydinlatan, bilki gece ulduzsuz, mende sensiz yasayamam.

Kimseye Konlumu Vermedim,Icinde Sen Gorerler Deye.


Sen benim şu yalan dünyada tek gerçeğimsin. Vaxt başqa insanlar zlməsin deyə zn. Heyatda ele birini sev ki, sen onun ucun olmeyi dusunerken o senin ucun coxdan olmus olsun.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Qemli Sozler"