Sevgi Kelimeleri Eski

Sevgi Kelimeleri Eski. Sizlerde sevgiliniz veya eşinize seslendiğiniz güzel aşk kelimelerini bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz. O motosikleri ile yokuşu çıkıyor

Ilk Bakış Aşk Sözleri aşk kelimeleri
Ilk Bakış Aşk Sözleri aşk kelimeleri from ask-kelimeleri.blogspot.com

( gül kadar narin ve güzel olma) evimin neşesi gönlümün prensesi hey yakışıklı bakar mısın? Askk aşgı aşka aşkı aşkım aşkın aşka aşka aşkı aşkını aşķk aşkl aşkla aşkları aşklari aşklm aşkta bayıl bayıla bayılır bayılıy bayılm bayıln bayılt bayila bayilm bayilt kacı lov muhabbet sev sevda sevdıgı sevdigi sevdiğı sevdiği sevdik sevdir severi severim severmi sevgı sevgıler sevgını sevgısiz sevgi sevgi. Eski türkçe kelimeler, genellikle kulağa hoş gelen konuşmaların dikkat çeken noktalarıdır aslında.

Teni Beyazım Tatlı Yanaklım Sırma Saçlım Okyanusum Nur Yüzlüm Nehir Gözlüm Minyonum Kiraz Dudaklım Keman Kaşlım Kara Sevdam Kara Güzelim Güzel Suratlım Güzel Gözlüm Ela Gözlüm Duman Gözlüm Deniz Gözlüm Bal Yanaklım Bal Gözlüm


Trke arapa farsa fransızca ve diğer dillerden yeni kelimeler alıp zenginleşerek gnmze kadar. Atıfet / âtıfet koruma, sevgi, acıma. Sevgi kelimesinin eş anlamı, yakın anlamını, anlamdaşını öğrenin, eş anlamlı kelimeler sözlüğünde arama yapın.

Yazan Kalemimi Seviyorum… Sonunda Sen Gelirsin Diye, Çok Şeyin Adı Küçük Yazıldı.


''cafune'', portekizce i.gifer.com bir insanın sevdiği birinin saçlarını nazikçe ve şefkatle okşaması. ''feierabend'', almanca tam anlamıyla akşam olmasını kutlamak, bir mesai günü sonunda oluşan neşeli ruh hali. Gözleri, dudakları, kaşları ya da en sevdiğin özelliği ona hitap ederken kullanacağın kelimeleri seçerken yardımcı olabilir.

Farsça Güzel Anlamlı Kelimeler O Mahur Beste Çalar Müjgân’la Ben Ağlaşırız” Dizesindeki “Mahur”, Musikide Bir Makammış.


Bir kelimenin ise aynı dil içerisindeki anlamı sabittir. İngilizce sevgi sözcükleri ne zaman kullanılır. Sevilen, âşık olunan kimse, dost, yar.

Termit Kraliçem ( Sıcak Ülkelerde Yaşayan Disiplinli Sosyal Olan)


( gül kadar narin ve güzel olma) evimin neşesi gönlümün prensesi hey yakışıklı bakar mısın? Ancak bu tabir olduka yanlıştır. Sıklıkla, sevgi sözcüklerini kullanmak bir erkekten ziyade bir kadın için daha hoş karşılanır (özellikle de yaşlıca bir kadın) ama bunların kullanılabileceği pek çok diğer durum bulunmaktadır!

Canım, Aşkım, Hayatım, Bebeğim Cennet Gözlüm Huzurum Romantik Şövalyem Timsahım Yoncam Bal Damlam Hayalim Ömrüm Can Özüm Hey Güzelim Prensesim Tek Gerçeğim Yaz Yağmurum Evimin Şenliği Kitap Kokum


Ömrün olmak istiyorum seninle başlayıp seninle biten Eğer sizde sevdiğine sevgi kelimeler ile seslenmek istiyorsanız bu yazımızda sevgiliye söylenebilecek sözcükleri bulabilirsiniz. En güzel sevgi̇ sözcükleri̇ gülüm:

Posting Komentar untuk "Sevgi Kelimeleri Eski"