Kürtçe Aşk Sözleri Komik

Kürtçe Aşk Sözleri Komik. Aşk acısı çekenlere ağır sözler. Bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.

şaiir sözleri panosundaki Pin
şaiir sözleri panosundaki Pin from www.pinterest.com

Benim canıma ‘tak’ etti, sen de ‘tık’ yok. En güzel kürtçe aşk sözleri̇ tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. ( yeni yıl iptal edildi çünkü eskisini buldular!

Benim Canıma ‘Tak’ Etti, Sen De ‘Tık’ Yok.


Biri sizi seviyorsa, gidin ve bu suça ortak olun. Otobüs şoförüne “ağabey mecidiye köy’den geçer mi?” dedim, “geçer ama izi kaiır” dedi. Bu güzel damar ve anlamlı aşk sözlerini kısa mesajla yolla ya da sosyal medyada paylaş tercih senin ne yapmak istersen onu yap.

Biri Size Ez Jı Hezdıkım Derse Bu Söz Seni Seviyorum Manasına Gelir.


Bugün sayfamızda kısa, anlamlı, etkileyici ve manalı aşk sözlerini derledik. Sevgiliye resimli komik sözler bu devirde sevgiiin için dağı biie deisen, ameie der yine çeker gider. Karin olmak istiyorum karin, ey benim kardanadamim.

Tu Canê Minî = Sen Canımsın.


Aşk tabi ki tesadüfleri sever. En komi̇k aşk sözleri̇ sevgili gönlüm artık ota konmanın zamanı gelmedi mi? ( zorla güzellik olmaz, estetikle olur.

Söyle Ona Aşkı Iki Kişi Yaşamalı… Biri Sizi Seviyorsa, Gidin Ve Bu Suça Ortak Olun.


Be te nabe = sensiz olmaz. Sevgili gönlüm artık ota konmanın zamanı gelmedi mi? Aşk ve sevgi ile alakalı en güzel kürtçe sözleri bu ksıımda sıraladık.

Dev Jimin Bernet = Beni Bırakma.


Kürtçe sözler ve anlamları tu guli ez bülbüle temme teme. Anlamlı kürtçe sözler, kürtçe aşk sözleri, komik kürtçe sözler, kürtçe atasözleri ve en güzel kürtçe durum sözlerini sizler için bir araya getirdik. Espri yapmaya çaiışan şoför de hiç çekiimiyor.

Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk Sözleri Komik"