Dünyanın En Güzel Aşk Şiirleri

Dünyanın En Güzel Aşk Şiirleri. Türk edebiyatı’nın en dokunaklı 25 aşk şiiri 1. Aşk ki sevgili kızım… (tozan alkan’ın çevirisiyle) aşk ki sevgili kızım, aynaya benzer en çok, bakmaya bayılırlar güzel ve şık bayanlar baktıkça düş kurarlar, mutlu olurlar.

Aşk Şiirleri ve Can Yücel
Aşk Şiirleri ve Can Yücel from www.bilgimnette.com

Aşk için söylediğim her şeyi bir daha söylerim. Nasıl ayrı yaşarım inandığım şeylerden. İnan seni bulmak için bütün ömrümü harcadım.

Bu Gece Dünyanın En Güzel Şiirini.


İşte usta şairlerin kaleminden dökülmüş aşka dair en güzel cümleler. Ben durakta bekleyen bir yolcuydum hani. Sakin mutsuz ya da yırtıcı.

Benim Ilhamım Ise Senin Varlığın.


Usul usul ve usla birlikte akıcı. Sen benim var oluşumu anlamlı kılansın. Aşk için söylediğim her şeyi bir daha söylerim.

Herkesin Ağzındaki O Sonsuz Acı.


Doya doya ıslanıyorum hasret kaldığım yağmurlarla. Her yeni güne birlikte başlayalım. Onları elbette bir daha bir daha söylerim.

Seni Gördüğüm Günden Beri Içtiğim Su Gönlümde Ki Ateşi Söndürmez Oldu.


Aşk şiirleri “ne eksikse sen tamamla, son derece yorgunum. Seni bağırabiisem seni, dipsiz kuyuiara, akan yıidıza, bir kibrit çöpüne varana, okyanusun en ıssız daigasına düşmüş bir kibrit çöpüne. Seninle başladı milat, asırlar… geleceği bize çağırır.

Her Zaman Aklımda, Düşlerimdesin Sevgilim.


“seni sevdim, seni birdenbire değil usul usul sevdim. Bitmesin bu sevgim, bitmesin bu aşkım. İnan seni bulmak için bütün ömrümü harcadım.

Posting Komentar untuk "Dünyanın En Güzel Aşk Şiirleri"