Doğum Günün Kutlu Olsun Kızım Şarkısı

Doğum Günün Kutlu Olsun Kızım Şarkısı. Doğum günün kutlu olsun canım kızım. İyi ki bana baba olma zevkini tattırdın.

Sevginin Ruhu Doğum Günün Kutlu Olsun
Sevginin Ruhu Doğum Günün Kutlu Olsun from sevgininruhu.blogspot.com

Canım kızım bu şarkıyla sana aşkımı ilan ettim. Hep mutlu ettin bizi, seni izlerken sana bakarken hep doldu gözlerimiz. Biraz tuzlu fıstık, leblebi ve meyve suyu.

Sağlık, Başarı, Mutluluk, Aşk Seninle Olsun, Sende Hep Benimle Ol Canım Kızım!


Her çocuk annesine babasına özeldir, sen de bizim için öylesin canım kızım. Şu hayatta ayakta duracak halim yokken, hayatta duracak nedenlerim var. Güzel kızımın doğum günü kutlu olsun.

İsme Özel Doğum Günü Videoları.


Doğum günün kutlu olsun canım kızım Dogum gunun kutlu olsun biricik kızım. Ben anneyim benim canım kızım var.

Özellikle Bir Babanın Şarkıyı Açtıktan Sonra Bu Şarkı Kızım Için Doğum Günü Şarkısı Olsun Demesi Çok Özel Ve Duygusal Bir Sahnedir.


Doğum günün kutlu olsun canım kızım. Sabahın bu saatinde bugün senin doğum günü diye mutluluktan uyku tutmuyor. Doğum günün ihtişam ve sevgi ile dolu olsun.

Doğum Günün Kutlu Olsun, Seni De Boş Dersler Kadar Sevdim.


Deniz mi sandın gönlümü, dalgalar kıyıma vursun. Kızım için doğum günü şarkısı. Biraz tuzlu fıstık, leblebi ve meyve suyu.

Geleceğini Oluşturacak Her Yeni Günün Bir Önceki Günden Daha Güzel, Isteklerine Uygun Ve Seni Mutlu Edecek Şekilde Olmasını Dilerim.


İyi ki varsın canım kızım doğum günün kutlu olsun. Sana kızım demekten gurur duyuyorum çünkü başka hiç kimse seninle karşılaştırmayı ummazdı. Kocaman ve büyük bir kız oldun şimdi ama hâlâ bizim için elimizden tutmak isteyen minik prensessin.

Posting Komentar untuk "Doğum Günün Kutlu Olsun Kızım Şarkısı"