Aşka Yazılan Uzun Yazılar

Aşka Yazılan Uzun Yazılar. 18 mayıs 2013 / aşka dair yazılar. Ya farkıma vardığında, farkın kalmamış olursa?

Instagram'da takipçi sayınızı mı artırmak istiyorsunuz
Instagram'da takipçi sayınızı mı artırmak istiyorsunuz from www.habereburadanbak.com

Sen uyduğunda saçlarınla oynarım mesela, yüzünü okşarım. Dön, sen ne dersen de tamam. Bir gecenin gündüze geçmesi gibi beni aydınlığa taşıyansın sen.

Bir Çift Göze Aşık Ve Diğer Bütün Gözlere Körüm.


Kaç gün kaç ay geçti seninle. (emerson) aşkın en yakın arkadaşı da, en büyük düşmanı da kıskançlıktır. Sözler resimli olarak da sayfada yer almaktadır.

9403 Likes 19 Talking About This.


Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur. Hayata yaşama aşka ve insana dair anlamlı uzun yazılardan derlenen bu sayfada kitap alıntılarından faydalanılmıştır. Duygusal uzun acı sözler ile sevdiğinizle acınızı paylaşın.

Seni Seviyorum Aşk Ayşegülüme Notlar Sevgiliye Notlar Love Sevgiliyesözler Sevgili Sevgiliye Mesaj Poyraz Ayşegül Poyrazcımkarayel Tumblrpost Tumblr Blogger Uzun Hikaye Uzun Yazılar Kendime Notlar Aşka Dair Aşkım Iyikisen Iyiuykular Iyi Geceler Iyi Ki Varsın.


Sen benim umudum yarınlarım paylaşacağım güzel anılarım ortak lokmam son. Sonra sen çıktın karşıma üstüne bir de seni kaybetme korkusu çıktı. Tam bir mesaj atacaksın olmuyor duruyorsun.

Yaşama Sevincim,Huzurum,Mutluluğum Sensin, Sensin Her Gece Adını Anarak Uyuduğum, Bıkmadan Usanmadan Saatlerce Gözlerine Dalıp Gittiğim Sensin.


İlhan berk şiirlerinden aşkı anlatan 15 alıntı. Anasayfa duygusal yazılar sevgiliye uzun yazılar. Ya farkıma vardığında, farkın kalmamış olursa?

Umudumun Bittiği Anda Geldiğin Dünyamda.


Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki gülüşe akan gözyaşlarıma yalnızca sen. “yan yana” ayrı yazılır, biz hep “sımsıkı” olalım. Kötü bir işin en gizli şahidi vicdandır.

Posting Komentar untuk "Aşka Yazılan Uzun Yazılar"