Aşk Sözleri Neşet Ertaş

Aşk Sözleri Neşet Ertaş. Birileri türkü dinlemeyebilir, neşet ertaş’ı da tanımayabilir. ''gönül kimi severse, aşk onda güzeldir.'' nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur.

Nejat İşler
Nejat İşler from edamsworld.tumblr.com

Neşet ertaş aşk sözleri neşet ertaş aşk sözleri sizlerle; Her canlının kalbi allah’a bağlı. Uyku girmez gözüne, gönlü viran olanın.

Yaraladı Bu Aşk Beni Ay Yarama Bir Merhem Çalan Olmadı Yaralı Yaralı Gezdim Gurbette Yaralı Gezdim Dünyada Şu Benim Derdimi Bilen Olmadı Ay Ah O Gözler Ah Gözler Görünce Yüreğim Sızlar Yaktı Beni Kül Eyledi Soğutmuyor Bağrımı Buzlar Ah Ben Ne Diyim Dost Ben Ne Diyim Yaralandım Kime Gideyim Bu Yarayı Yarden Aldım Dermanını Kime.


Sevgi dünyasına yalan girmez, gönülden sevmeyen hak’ka eremez. Bunca yaşadıklarına rağmen neşet ertaş, babası ve ustası olan muharrem ertaş'ın ayakucuna defnedilmeyi vasiyet eder. ”i̇nsanın sevdigini kaybetmesi,dişini kaybetmesi kadar ilginçtir.

Sen Beni Gülünce, Mutlu Mu Sandın.


Kendi kendisinden utanmayan, yeryüzünde hiç kimseden utanmaz. Kendini bilen, bilmeyenin kusuruna bakmaz! Çünkü kötü insanların türküleri yoktur!” “halden anlamayanı kendi haline bırak, zaman ona halini anlatır gurban olduğum…” “can yakıp kalp kırma ey insanoğlu!

Gönül Kimi Severse, Aşk Onda Güzeldir.


Neşet ertaş aşk sözleri ben diyorum ki, insan ve insanoğlu var. İnsanları birbirinden ayıran mezhepçilere karşıyım, mezheplere değil. Birileri türkü dinlemeyebilir, neşet ertaş’ı da tanımayabilir.

Resimli Ve Resimsiz Olarak Usta Sanatçının Unutulmaz Eserlerinden Bu Sözleri Sizlerde Kaydedip Paylaşımlarda Bulunabilirsiniz.


Varlığı görmedik ki yoksulluktan şikayet edelim. Uyku girmez gözüne, gönlü viran olanın. ”gönül kimi sevmişse aşk onda güzeldir.” kendini bilen bilmeyenin kusuruna bakmaz!

Neşet Ertaş Sözleri Için Sizi Aşağıya Doğru Alalım!


Ah yalan dünyada,yalan dünyada yalandan yüzüme gülen dünyada sen ağladın canım ben ise yandım dünyayı gönlümce olacak sandım boş yere aldandım, boş yere kandım irengi gözümde. Gönlünün eşini bulan garip değildir. Aşk biterse yorulur insan, ben ne zaman ölürsem neşet yoruldu desinler.

Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Neşet Ertaş"