Ask Sonsuz Aşk Sözleri

Ask Sonsuz Aşk Sözleri. İyi ki varsın iyi ki benimlesin. Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum.

Aşk SözleriAşk Mesajları Güzel Sözler,Anlamlı Sözler
Aşk SözleriAşk Mesajları Güzel Sözler,Anlamlı Sözler from neguzelsozler.blogspot.com.tr

Çoğu zaman laf sokucu sözlerin etkileyiciliği kısa oluşları ile yakından ilgili oluyor. Sonsuz aşkla bağlandı sana özüm verseler dünyayı yok artık gözüm. Sonsuz aşk bir efsanedir, ama efsanelerimizi yaparız ve onları ölümüne seviyoruz.

Kalbime Gömdüm Diye Gözyaşım Aksın Hep Içime Bitmez Mi Bu Acı Dinmez Mi Gözyaşı Sonsuzluğun Sancısı Saplanır Göğsüme Anıları.


Hiçbir şey istemem fani dünyadan ben seninle daha mutluyum mevlam **** her gönülde ayrı ayrı sevgin var şu kulların türlü türlü derdi var Uzun aşk sözleri artık bıktım biliyor musun sevgilim geceleri yalnız duvarlara bakarak düşüncelere dalmaktan sabahları telefonun alarmıyla uyanmaktan kahvaltımı kendim hazırlamaktan. Sonsuzluğu deneyimlemek istiyorsan, önce sevgiyi tatmalısın.

Plautus Aşıktım, Bugün Farklı Bir Şey Yapmaya Çalıştım, Denedim Ama Yine Sana Aşık Oldum Ve Defalarca Seni Düşündüm.


Aşk, kaibin öiçtüğü uzay ve zamandır. Jean paui yerin sonsuza kadar benim yanım oisun. Kısa ve öz aşk sözleri.

Kalbimde Tarifi Imkansız Bir Mutluluk Var.


Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum. Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum! Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin.

Bu Gece Benimle Davete Gel.


Benim yolumda, solumda, soluğumda sonumda hep sen varsın. Seni, senin ile ilgisi olan her şeyi, sevmeyi ve seni sevmeyi seviyorum. Sen aklım ve kalbim arasında kalan en güzel çaresizliğimsin.

Sen Benim Aşkım, On Yedi Yaşımsın.


Ben seninle daha mutluyum mevlam **** seni seviyorum yüce yaradan bütün engelleri kaldır aradan. Ne olur beni bırak, benim sana verecek zamanım yok. Arıza lamban yanıyor tatlım haydi bir sanayiye uğra da gel.

Posting Komentar untuk "Ask Sonsuz Aşk Sözleri"