Ağır Abi Sözler Facebook

Ağır Abi Sözler Facebook. Artistlik yapacağına, git insanlık yap dünyaya. Bizim de yükümüz ağırdı ama kimseye gel taşı demedik.

Ağır Abi Takılanlar Home Facebook
Ağır Abi Takılanlar Home Facebook from www.facebook.com

Eğer bir filmde veya dizide yada orhan gencebay, müslüm gürses ve ferdi tayfur şarkılarında geçen bir sözün ne olduğunu merak ediyorsanız bu platformda onu bulmanız mümkün olabilecektir. Resimli ağır abi sözleri facebook arıyorsanız eğer doğru yerdesiniz. Kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz.

H O Ş G E L D I N I Z (:


Biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz. Biz ceketimizi omzumuzda taşıyanlardan değiliz. En ağır sözler ağır sözler resimli 1.

Herkese Merhem Olmaya Çalışmayın, Bazıları Fitile Alışmış.


4,919 likes · 2 talking about this. Her şeyin sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil; Sözünün eri ol yaptığın işlerin teminatı ol.

1,583 Likes · 3 Talking About This.


Sizin zirve dediğiniz yerde biz sigara molası verdik. Hi̇ç duyulmamiş ağir abi̇ sözleri̇ manşet: Herkesin gecesi kendi yarası kadar derindir.

Ağır Abi Sözleri Sayfamızdaki Etkileyici Ağır Abi Sözlerini Baştan Sonuna Kadar Okuduktan Sonra Kendinizi Ifade Eden En Güzel Sözü Bulacağınıza Eminiz.


Ağır abi takılanlar !!!, istanbul, turkey. Paylaştığınızda diğer insanların vay bee lafa bak diyeceği, acaba bu lafı kime söyledi diye düşüneceği güzel ağır abi sözler arıyorsanız hemen paylaşmaya hazır sözler burada. Eğer bir filmde veya dizide yada orhan gencebay, müslüm gürses ve ferdi tayfur şarkılarında geçen bir sözün ne olduğunu merak ediyorsanız bu platformda onu bulmanız mümkün olabilecektir.

Sizlere Ilk Olarak Içinde Bulunduğumuz Yıl Olan 2019 Yılına Ait Ağır Abi Sözlerini Paylaşmak Istiyorum.


Ağır abi sözleri bizim için her zaman siyah ve beyaz var dır arası gri yoktur. Bunu da yaz hâkim bey umuda kelepçe vurulmaz. Aşk, tıpkı ikramiye gibidir, herkese çıkmaz.

Posting Komentar untuk "Ağır Abi Sözler Facebook"