Whatsapp Durum Aşk Sözleri

Whatsapp Durum Aşk Sözleri. Neredeyse çıkacağım sokaklara, “aşığım ben” diye bağıracağım. Gerçek aşkın geldiğini şatafatlı seslerden değil, sessizliğinden anlarsın.

Whatsapp Durum Sözleri, Mesajları
Whatsapp Durum Sözleri, Mesajları from www.netde.org

Git diyorsun da olmuyor işte git demekle. Erkekier kaiem gibi incedir ama ham maddeieri odundur. Mutiu oimayı biiiyorsan, sevmeyi biieceksin, gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.

Güzel Gözlüm, Ne Yaptın Sen Bana Böyle ?


Sessizliği dinle, söyleyecek çok şeyi var. Etkileyici whatsapp aşk durum sözleri. İşte o zaman kusursuz olursun.

Benden Aşkı Tarif Etmemi Beklemeyin.


Senden vazgeçmeyeceğim… lütfen benden vazgeçme. I just want to be with you, that’s all. Tеkrarı yoktur bazı şеylеrin aşk gibi, hayat gibi, ömür gibi…

Ben Iraklarda Suskun Bir Mevlevi.


Aşk acısı sözler, anlamlı aşk sözleri bu kategoridedir. Bu sözleri, içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır, etkileşim yaratırız. — ekmeğime hoşçakai sürdün ya sen, ben şimdi ‘aşk’ karınia;

Sadece Seninle Olmak Istiyorum, Hepsi Bu.


Seni hep seveceğim geçelim bunu. Ölüm gelmeden dön arkaya ve bak, sultan süleyman da hayattaydı. İhtiyacın olan tek şey aşk.

Yalansan Yalanı Severim Elimde Değil.


Erkekier kaiem gibi incedir ama ham maddeieri odundur. Etkileyici whatsapp durumları kulaklarım müzikte, kafam yastıkta, beden dünya çöplüğünde, ruhum boşlukta… kusur bulmak için bakarsan her zaman bulursun, kusuru örtmeyi marifet edin kendine. Ve orda yerin… i̇çimdeki dünyada senin için bir hayat kurdum sevmek bir eylemdir.

Posting Komentar untuk "Whatsapp Durum Aşk Sözleri"