Kürtçe Anlamlı Sevgi Sözleri

Kürtçe Anlamlı Sevgi Sözleri. Kürtçe sevgi sözleri kayıtsız üye kürtçe sevgi sözleri ve anlamlarını eklermisiniz cevap. Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları.

KÜRTÇE SEVGİ SÖZLERİ ) GamTeli
KÜRTÇE SEVGİ SÖZLERİ ) GamTeli from www.gamteli.com

Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları (kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa) olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Bijî aştî, bijî azadî türkçe anlamı: Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları.

Aşê Dîna Bi Xwe Digere.


Tu yamini ez ye teme. Şewq dide = işık saçıyorsun. Bijî aştî, bijî azadî türkçe anlamı:

Evina Te Ez Helandim Dilo.


Agır berda kaye xwe da ber baye. Ezde hezdikim (seni seviyorum) tu yamini ez ye teme (sen benimsin ben de senin). Bırindar bı bırina xwe zane.

İşte Ağır Ve Derin Anlamlı En Güzel 10 Kürtçe Söz;


Çavete jimin pev kesi nebine korbe = gözün benden başkasını görmesin kör olsun te hinki hezmıkıribe neçe rıhemin = birazcık sevdiysen beni gitme ruhum Kürtçe aşk ve sevgi̇ sözleri̇. En anlamlı güzel kısa sözler bu sitede.anlamlı kısa sözler,anlamlı sözler facebook,anlamlı aşk sözleri,anlamlı resimli sözler,anlamlı sözler resimli,anlamlı fot

Neçe Muhtace Behnateme (Gitme Kokuna Muhtacım) 2.


Kürtçe aşk sözleri kürtçe güzel sözler kürtçe sevgi sözcükleri yer almaktadır. Te bi malê dinyayê nadim :seni dünya malına değişmem. Kürtçe sevgi sözleri kayıtsız üye kürtçe sevgi sözleri ve anlamlarını eklermisiniz cevap.

Heta Taliye Tu Yamini = Sonsuza Dek Benimsin.


Sizler için bazı kürtçe özgürlük sözlerini derledik umarım işinize yarar. (kürtçe atasözleri) yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım. Aşağıda bazı cümlelerin kürtçe sesli okunuşlarını da verdik.i̇lerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir.

Posting Komentar untuk "Kürtçe Anlamlı Sevgi Sözleri"