Iyi Geceler Sevgiliye Mesaj

Iyi Geceler Sevgiliye Mesaj. Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin. Senden ayrı kalmanın bana verilecek en büyük ceza olacağını biliyorum, bu cezaya mahkûm olmamak için seni asla bırakmayacağım.

Tumblr Sevgiliye Uzun Iyi Geceler Mesajı aşk üzerine sözler
Tumblr Sevgiliye Uzun Iyi Geceler Mesajı aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. Bir dua gönderiyorum allah’ıma sen uyurken rüyanda beni göresin diye. Geceler sessiz, soğuk, ayaz sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakın üşüme diye iyi geceler canıma.

Senin Hayaline Tutunarak Uyuyorum Her Gece.


Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. Bu güzel gecede senle olmak varken, birbirimize şarkılar söyleyip uyumak varken, gene senden uzakta kelimelerle anlatıyorum hasretimi.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Kısa Rüyaların En Güzelini Görürken Allah’ın Seni Koruması Için Gönderdiği Meleğin Kanatları Öyle Büyük Olsun Ki En Masum Anında Sana Kimseler Zarar Veremesin.


Çok öpüyorum, tatlı uykular diliyorum. Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Sevgiliye iyi geceler mesajları romantik bir gün sonu sohbeti başlatabilir ve incelikle seçilmiş özel mesajlarla onu mutlu edebilirsin.

Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa.


Sevgiliye kısa iyi geceler mesajları başlığımızın altında romantik iyi geceler mesajları ile her gecenizi romantik kılabilirsiniz. Sensiz geçirdiğim için sürelere keşke çözümler bulabilsem. İyi geceler mesajları sen varsan benim gecelerim aydınlıktır, sen yoksan gündüzüm bile karanlık.

Çünkü Sabah Yakın Anlamına Geliyor.


Sevgiliye iyi geceler mesajları sayesinde ne kadar uzakta olursam olayım yanındayım mesajı verilir ve uyurken huzurlu uyuması sağlanır. Iyi geceler mesajları bir ilişkinin olmazsa olmazı iyi geceler mesajlarıdır.bu mesajlar sevgiliye olan bağlılığı göstermek açısından önemlidir. İyi geceler özlediğim insan, iyi geceler eksik yanım.

Her Şeyim Sonsuza Kadar Benimle Ol.


Ancak her şeyden önce ona bir iyi geceler mesajı göndermiş durumdaysan gününden ekstra keyif almasını sağlayabilirsin. Sadece benim sana olan aşkım geçmeyecek, aşkım daima senin varlığına hitap edecek sevgilim. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır.

Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Sevgiliye Mesaj"