Ingilizce Sevgi Ile Ilgili Sözler

Ingilizce Sevgi Ile Ilgili Sözler. Kelime anlamı benzer olan sözcükler olabilirler. Arkadaşlık ile, aşk ile ilgili, başarı ile ilgili ve atatürk'ten güzel sözler ingilizce.

Uyku İle İlgili Sözler Pek Güzel Sözler Arkadaş Bul
Uyku İle İlgili Sözler Pek Güzel Sözler Arkadaş Bul from kafiyebul.com

Come to me, my love. Yine çok güzel i̇ngilizce bir sayfayı sizler için hazırladık. I love my heart when you touch it.

Önce Acı Verir, Sonra Seni Değiştir.


Hiç olmazsa boyundan kısa görünmezsin. Bir insanın bir insanı delicesine sevdiğini ne güzel anlatıyor! Doğa allahın yazdığı bir kitaptır harvey bırakında doğa size dadılık etsin wordsworth doğa bekçi ile değil sevgi ile korunur anonim bütün sanat doğanın bir taklididir genç seneca doğa.

I Love You How You Are.


Gözlerim her gün sadece seninle açılıyor ve seninle kapanıyor. {hayatınızın hikayesini yazarken, kalemi başkasının tutmasına izin vermeyin.} i have a thousand things to say to you, and a thousand reasons not to sana söyleyecek binlerce şeyim var ve söylememek için binlerce nedenim life is too short to keep waiting. It’s a symbol of friendship and peace.” “gülüşünüzü dünyayla paylaşın.

İşte 2021 İngilizce Sözler Arasında Yer Alan Anlamlı İngilizce Sözler Özlü İngilizce Sözler Kısa Ve Resimli İngilizce Sözler.


Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa, doğru yolda sekerek yürümek iyidir. Chapman sevgi dünyadaki yaşamın aktığı nehirdir kapımıza değil kalbimize vuran buyursun. İn a lie world you are my real one.

Ay Lav May Neym Ven Yu Sey It.


I love my heart when you touch it. Life begins where fear ends. Kelime anlamı benzer olan sözcükler olabilirler.

Seni En Kisa Zamanda Gorecegim.


I’m madly in love with you sana deli gibi aşığım. “hayatta sadece bir kere aşık olduğumuzu söylerler ama bu doğru olamaz. Risk al ya da şansını kaybet.

Posting Komentar untuk "Ingilizce Sevgi Ile Ilgili Sözler"