Güzel Kısa Aşk Sözleri Anlamlı

Güzel Kısa Aşk Sözleri Anlamlı. Öyle utangaç tebessümle durma karşımda. Değerli kullanıcılarım nohaber.com ekibi olarak sizlere bu tarz kısa ama etkileyici sözleri ekibimizin sayesinde kısa sürede bir araya getirdik.

Almanca Aşk Sözleri Güzel Sözler, İnce Sözler, Anlamlı
Almanca Aşk Sözleri Güzel Sözler, İnce Sözler, Anlamlı from www.incesoz.com

sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor. Onun bir gülüşü bir bakışı canım deyişi. Aşk delilik biz delinin delisiyiz.

Gerekeni Yap Ve Güce Sahip Ol.


Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Kimseye anlatamam, sadece yaşarım o sırrı. Seni çok seviyorum canımın içi.

Günün Sözü, Günün En Güzel Sözleri Yer Almaktadır.


“sometimes a hug is worth more than a thousand word.”. Seni o kadar çok seviyorum ki sana aşkımı anlatacak kadar güçlü bir kelime bulamıyorum. “bazen bir sarılma bin kelimeden daha değerlidir.”.

Öyle Utangaç Tebessümle Durma Karşımda.


Belki güneş bir gün ikimiz için doğar. Yeryüzündeki en mükemmel sevgili sensin. > madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine !

Birçok Düşünür, Bilim Adamı, Lider Vb.


Hayatta kalabilmek için her insanın bir şeylere ihtiyacı var. Seni ne zaman unutacağımı sormayacak ne zaman öleceğimi bilmiyorum… sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın… beni başkalarına bırakma…görürsen dayanamazsın… Sevmek için yürek sürdürmek için emek gerek.

Robert Frost Hayat Geç Kalanları Hiç Affetmez.


özdemir asaf saatlerden gece, ben yine seni özlüyorum. Bir şey var canımı acıtan. Güzel ve anlamlı sözler mersin.

Posting Komentar untuk "Güzel Kısa Aşk Sözleri Anlamlı"