Evlat Aşkı Sözler

Evlat Aşkı Sözler. Evlat canın en kıymetli yeri, sakındığın gözün, tutmaya kıyamadığın ellerin, yolda yürüdüğün. Evlada güzel sözler evlat dalda açmamış gonca güldür.

Evlat ile ilgili sözler mesajlar ve resimli sözler
Evlat ile ilgili sözler mesajlar ve resimli sözler from www.pinterest.com

Evlat sözleri, anlamlı evlat sözleri, evlat ile ilgili sözler, evlat i̇le alakalı hadisler, evlatla ilgili hadisler, güzel evlat sözleri, hz. Evlat sevgi̇si̇ sözleri̇ evlat kokusunu hiç bir şeye değişmeyeceğiniz mucize bir nimettir. Bazıları asla vazgeçilmeyecek kadar değerli sevgilidir.

Muhammed S.a.v) ”Her Ağacın Bir Meyvası Vardır.


Muhammed s.a.v) çocuk, cennet nimetlerinden biridir.” (hz. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğmuş olur. Kimin çocuğu varsa, onunla çocuklaşsın.

Bu Bakımdan Sizlere Birbirinden Güzel Sözler, Özlü Sözler, Anlamlı, Kısa, Resimli.


Meğer candan öte bir can daha varmış ve onun da adı evlatmış… 3. ”her ağacın bir meyvası vardır. Evlat ile ilgili sözler o doymadan senin doymadığın, o eve gelmeden senin uyuyamadığın, o giymeden senin giyemediğin, o gülmeden senin gülemediğin evlattır.

Her Anne Ve Baba Gibi Ben De Senin Sevginle Hayat Buldum Evladım.


Onun bir gülüşünde cenneti görür, sevgisini yüreğinin en derinine saklayarak sevmelere bile kıyamazlar. Bazıiarı asia vazgeçiimeyecek kadar değerii sozadresi.com sevgiiidir. Evlat acısı ile ilgili sözler evlat kokusu, cennet kokusudur.

Ayakta Duracak Halim Yokken Hayatta Duracak Nedenlerim Var Benim Ben Anneyim Evlatlarım Var Benim.


Erkek babadan öğrenmelidir meclisi gezmeyi, kız da anadan öğrenmeli sofra yazmayı. Çocuklarınıza ”ilk söz” olarak ”lailahe illallah”ı öğretin.” bir annenin boynundaki en değerli mücevher, evladının sevgi dolu kollarıdır.” annesinden dayak yediği haide, yine “anne” diye ağiayan bir çocuktur aşk. Çocuk doldurulacak bir kap değil, ısıtılacak bir ocaktır.

Canından Ötede Bir Can Daha Varmış O Da Evlatmış.


Bazıları asla vazgeçilmeyecek kadar değerli sevgilidir. Kötü bir şey olduğunda, keşke onun değil benim başıma gelseydi dediğin tek kişi evlattır. Gönülün meyvası da çocuktur.” (hz.

Posting Komentar untuk "Evlat Aşkı Sözler"