Ese Yazilacak En Anlamli Sozler

Ese Yazilacak En Anlamli Sozler. Yüreğinde en çok direnmek istediğim kutsal bir kavga, ve bitmesini hiç istemediğim bir türküsün. 74372 likes 66 talking about this.

Cuma Mesajı 2021 / Cuma Mesajlari 2021 En Anlamli En Guzel
Cuma Mesajı 2021 / Cuma Mesajlari 2021 En Anlamli En Guzel from ericbaer756.blogspot.com

Ese yazilacak en anlamli sozler. Kötüysem iyi, iyiysem süper olurum. İşte eşinizi mutlu edecek en güzel ve anlamlı 5 söz;

En Güçlü Iki Savaşçı Sabır Ve Zamandır.


Kızlar kirli sakal seviyor diye ortalığı el kaideye cevirdiniz…. Sen bana bu hayatta sunulan en güzel hediyesin. Sevgi en güzel güllerin yaprakları arasında saklanırmış ve o gül sevdiğine uzaktan aşkla bakarmış.

74372 Likes 66 Talking About This.


Sen benim bu hayatta başıma gelecek en gzel şeysin. Ese yazilacak en anlamli sozler. Ben sana sakalların kadar bağlıyım, ta ki sen kesmeyene kadar….

Aşkım Ben Ölürsem Beni Ne Cennete Nede Cehenneme Alacaklar.


Her güne bir yıl daha yaşlanmış uyanırım. Özlü sözler ve güzel sözler kategorisinde yer alan güncellenmiş sevgiliye aşk sözleri içeriğimizde daha önce yayınlanmamış en yeni sevgiliye aşk sözleri resimli bir şekilde sıralanmıştır. Bu gzel sayfada sizler iin sevgiliyle fotoğraf altına yazılacak en gzel szleri hazırladık.

En Güçlü Iki Savaşçı Sabır Ve Zamandır.


Ben senin en güzel hallerini bilirim, yüzündeki çizgilerden tut, gülümseyince değişen dudaklarının şekline kadar bilirim. Herkesin gülmekten konuşamayacağı bir arkadaşı olmalı. Sana yazdıklarım, kalbimin en saf yerinde olgunlaşan inci taneleridir.

En Büyük Sevgiliye Hediye Işte Bu Güzel Sözler Oluyor Çünkü En Büyük Hediye Aşkınızla Kurduğunuz O Güzel Anlamlı Ve Özel Cümleler.


Ya anlat bana kendini, ya her defasında takma bana çelmeni! İyi ki doğdun… hayat arkadaşım, can yoldaşım, gönüldaşım seni çok eşe doğum günü mesajları ama çok seviyorum iyi ki doğdun. Yanı başımdan hiç ayrılmadan daha nice nice yıllar geçirmeyi dilerim.

Posting Komentar untuk "Ese Yazilacak En Anlamli Sozler"