Aşkla Ilgili Saçma Sözler

Aşkla Ilgili Saçma Sözler. Sen aşkın ne olduğunu bilmediğini söylüyorsun ya aşk sensin, dünya sensin, hayat sensin. Ne zaman mutlu olmaya kalksam, otur diyor yalnızlığım, otur.

Türklerle ilgili hadis ve güzel sözler. TÜRKSEN İZLE
Türklerle ilgili hadis ve güzel sözler. TÜRKSEN İZLE from www.dargoole.net

Tek bir bedduam var sarıldığın her insanda beni hatırla. İngilizce ünlü sözler ve türkçe anlamları için. Sen aklım ve kalbim arasında kalan en güzel çaresizliğimsin.

Taki Siz Aşık Oluncaya Kadar.


Aşktan başka bir şey gönlüme yabancıdır, ömrümün kuşuna sevgi kanattır. Mantık sizi a noktasından b noktasına götürür. Gözlerin hep bana baksın, ellerin hep benim ellerimi tutsun seni çok ama çok seviyorum!

Yağmur Başladı… Gelse De Islansak Dediği Biri Olmalı Insanın… Yemin Ederim Intiharsın Sen Seve Seve Edilen.


Gönül aynan saf olmadıkça, çirkini güzelden ayıramazsın. Sen aklım ve kalbim arasında kalan en güzel çaresizliğimsin. İngilizce ünlü sözler ve türkçe anlamları için.

Aşk Sevgilim, Seni Düşlerken Saç Diplerimin Bile Terlemesi.


Seni ben canımın içinde sakladım. Seni hayatımın sonuna kadar beklerim aşkım. Benim canıma ‘tak’ etti, sen de ‘tık’ yok.

Öğlenleri Yemek Yemiyorum Çünkü Seni Düşünüyorum.


Ivan turgenev mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. Yeter ki beni bırakma, sensiz bırakma beni… sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar.

Tek Bir Bedduam Var Sarıldığın Her Insanda Beni Hatırla.


Önce yaktın kavurdun ateşinle, sonra ıslattın bahar yağmurunla öyle ıslandım ki sevgi yağmurunda seni seviyorum aşkim. Ey varlığı canıma can katan yar, hiçbir şey acıtmıyor yokluğun kadar. Belki de sen aşka âşıktın ben üstüne alındım.

Posting Komentar untuk "Aşkla Ilgili Saçma Sözler"